icon

Veľmi bolestivá ovulácia?

bubbble
21. sep 2011

ahojte.. pred 3 mesiacmi som bola hospitalizovana na gynde kvoli silnym bolestiam brucha, musela som ist na pohotovost, bolo to fakt strasne.. doktori usudili ze mi praskla cysta (mala som volnu tekutinu v okoli vajecnika na sone), no potom sa im to zacalo nejako nezdat a o par dni ma prepustili s tym, ze to nie je gyn.povodu. na kontrole mi moja dr povedala, ze taka tekutina sa moze objavit aj pri ovulacii. neriesila som to, no teraz na dovolenke ma zase chytili podobne bolesti.. ku dr som nemala kam ist, tak som to nejako vylezala.. no bolo to zrovna pocas ovulacie. tak som sa pozrela, kedy som to bola v nemocnici - a tiez mi to vychadzalo na ovulaciu.. tak som si precitala par clankov a zistila som, ze niektore zeny maju naozaj AZ takuto bolestivu ovulaciu. najde sa tu aj medzi vami taka? co s tym robite, da sa to nejako zmiernit? okrem antikoncepcie, lebo tu uz nechcem brat :( desim sa dalsieho mesiaca a dalsej ovulacie, ze co to zas bude..

Strana
z3
ketrin1984
Autor odpoveď zmazal
dida1234
27. júl 2021

Ahojte, chcem sa spýtať ci mala niektorá z vás takú ostrú bolesť? Ja som v kľude ležala a zrazu ostrá bolesť v podbrušku som myslela ze mi niečo prasklo a ze amen strašne som sa zľakla ta bolest mi až do ramena vystrelila som dosť citlivá a hneď sa zlaknem a prssne som aj ovulovala mam 30 rokov ci mi naznačuje telo že je čas na babo? Alebo ja neviem nikdy som také predtým nemala trvalo to asi 10 sekúnd ani toľko nie a odvtedy nič žiadna bolesť tak som ani nešla k Dr len ci niektorá pociťovala takú pichavu bolesť jak keby niečo prasklo až stúpanie no hnusne to bolo dufam že Nikdy viac také nebude lebo tak som sa zľakla ďakujem za odpovede

misollee
11. okt 2021

@dida1234 ahoj. Áno aj ostrú aj tupú a vselijaku. Tu poslednú ovulaciu som mala najhoršiu. Bolievalo má to aj predtým ale teraz to bola hrôza. Neviem rapídne sa to takto zhoršilo po ockovani proti covid. V utorok mi prišlo zle bolesti krížov podburska hlavy cely deň som prelezala. Mám 27 na preventivke mi povedala iba toto: bud brat antikoncepciu alebo pôrod (ale ako čítam tu na forumy ani to nieje skvele riešenie) niekto to má takto aj po pôrode alebo naopak iba po ňom niekto pred antikoncepciou a niekto po vysadení HAK. VrAj pravdepodobne to nebude endometrioza ale tá sa da vylúčiť či potvrdiť len laparoskopicky operáciou. Čiže “super”. Ženy tŕpme ďalej.

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3