Veľmi sa potiaci muži
Ahojte baby.. Prosím Vás, ako v tomto pekelnom teple riešite vašich nadmerne sa potiacich mužov?? Teda, ani nie ich, predpokladám, ze sa sprchuju, ale napr posteľ a paplóny? Mám totiž priateľa, zatiaľ spí u mňa väčšinou cez víkend a teda ráno je všetko na posteli kompletne mokré. Cez víkend to samozrejme vyhodím na šnúry, nech to uschne. ale máme v pláne raz spolu žiť a ja keď budem utekať ráno do práce (skôr ako on), nebudem mať čas toto riešiť každé ráno. Najradšej by som to každý deň (alebo aspoň každý druhý 😁) aj prezliekla a oprala, ale nepríde mi to 2x ekonomické a tiež nemám na to čas ani chuť. Pod plachtou má aj chránič matraca, aby som to aspoň trochu eliminovala, ale aj ten je samozrejme mokrý..
@0silvia0 doma si to vetrá, ale má loggiu a teda ako to tam ráno dá, tak to večer zvesi a nemusí sa báť, ze to zmokne atď a každý piatok perie obliečky... Len ja som na toto nebola predtým zvyknutá...
A to mu akoze nesmrdi, ked ten pot len vyvetra?
@mameha7 ja to volám všeobecne periny... Buď máme teraz letné paplóny alebo iba obliečku...
@ropucha6 ale veď vždy na konci týždňa to prezlecie..
No raz za tyzden je asi standard, aj ked sa clovek nepoti…no rob ako myslis, ja by som toto nedavala, proste by to musel aspon kazdy druhy den aj zvliekat.
teraz cez leto je to proste normálne. ale tak vieš čo on za to môže a zas sa preto s ním rozchádzať, ak ti teda nič iného nevadí, mi príde také dosť povrchné
Každý deň prepoti posteľ a len raz za týždeň to operie? 🤢
Neviem, prečo toto dávaš sem. Aj môj manžel sa poti viac, ale niektoré ženy Ti tu o ňom píšu ako o nejakom humusakovi, co nie je schopný sa sám o seba postarat. Vidíš sama. A ani môj si postele neprezlieka, ani neperie, robím to ja. Ale urobí kopec inej práce, ktorú ja nemusím. A bývame v dome, takže toho je plno všade okolo. My máme v lete len tenké prikrývky, alebo aj žiadne. Neviem, či máš v byte klímu, sestra to vyriešila takto napr. Mne klíma vadí, tak trpíme 🤷♀️
@nika23t áno, čakala som také reakcie... Chcela som len vedieť, nejaké vychytavky, ako s tým co najlepšie bojovať. No co, je to jedno lenivé prasa 🤣 už som mu napísala, ze sa rozchadzame, nebudem trpieť smradlaveho upotenca predsa... 😱😱😏 Snáď budú diskutujúce spokojné...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Najlepsie. Sa rozíst a ostat sama. Lebo dalsi bude chrapat, dalsi hlasno žut. Aj moj sa poti, ale tam je cukrovka. Tak častejšie perem no a co.
Nech si poriesi doktora, mozno skusit zmenit jedalnicek, pod neho uterak?
Typicke, dat prispevok a rozculovat sa nad odpovedami 🙂 vsak to neper, ked sa ti nechce a jemu to nie je neprijemne. Vy tak budete spat. Vychytavky mas tak, ako ochranit matrac, co je jasne tiez dolezite a mozno, aby sa potil menej. Ale to asi vies aj sama. Len spotene obliecky a plachtu proste neoklames, to treba len menit.
Kardiologia a lieky na zníženie krvného tlaku? Môjmu to dosť pomohlo už sa tak nepoti.
Tak moja svagrina perie casto, muz sa poti. Ja mam hypertyreozu, takze teraz je to v tomto teple masaker. Nastastie som doma s detmi. Svagrina perie aj periny a paplony casto, my nie, lebo mame malu pracku. Uz sa tesim na vacsiu.
treba miesto perin iba plachtu, moj sa takto poti a v lete proste ziadne periny, velke vankuse, horucavy... rano vyhodit to vysusit je minuta, v pohode to smarim do prania cele... vankusov mam viac :D
A neskor? riesi sa to samostanym spanim, lebo mne to vadi, jemu vadi ze vykurujem postel a pod :D a teda je to par minut, ale ja to poopravde neznasam v kuse riesit mokre periny, uz tak som hakliva na to a prevliekam ich aj po sebe casto :D A posleduj ho aj pri inych aktivitach, pradlo sa znasobuje.. tielka, tricka, kosele..mozem to zmykat :DD
nečítala som tieto príspevky, chcem len poznamenať, že nadmerne potenie je jednym z príznakov nedostatku vitaminu D. Teda ked potenie nema inu príčinu, tak treba aj ten vit. D skusiť dlhodobo doplnať
To nie je v poriadku. Bud je obezny, alebo ma nieco s hormonmi, alebo proste nejaku poruchu. Ak s nim planujes zit, tak to rieste uz teraz, lebo potom si urcite neda povedat. 😁
Neviem aky chranic na matrac je pod nim, no ak je tam aj akoby igelit tak aj na tom sa clovek moze potit viac. Ked bola dcera babo, v postielke mala pogumovanu frote plachticku. Ta bola v pohode. Potom som dokupila este taku kde bola hore latka a zo spodu este akoby igelit. Ked sa na nej rano zobudila, vsetko bolo mokre dopotene, ona aj plachta. Tak plachta hned letela. To je ako ked si oblecies tricko s velkou gumennou aplikaciou, hned si pod tym komplet mokra.
To robia tie umele paplony a vankuse. Tiez tropicke horucavy sme nikdy nemali
Treba spat v tenkom nocnom pradle, odkryty a miesto velkeho vankuza si dat maly vankusik pod hlavu. Velky zohrieva aj plecia. Taku mam skusenost.
Pomôzu otvorene okná v noci, alebo klimatizacia.
Moj sa tiez tak extremne potil,jeho otec to iste,uz je to lepsie,nefajci,je menej sladkeho,vyprazane menej,vela pije a hybe sa,prikryva sa menej a musi byt v izbe kde spi chladnejsie,ale aj tak sa.poti stale viac no,nic ine len susit a prat,mne vydrzi obliecka dlhsie ako jemu 😁😁
Este napisem.ze chudy bol jak vyzla a nornalne neviem ci jak pribral sa to zmenilo ale zmenilo sa to a je to horsie ked ma stres to vidim hned.ze.spi naprd
Za mňa sú super aj chrániče na vankúše, najprv dám chránič a potom obliečku. Je teda praktickejšie a jednoduchšie prať len vankúšovy chránič s oblieckou ako celý vankúš. Jasne ze mať aspoň 2-3 kusy na výmenu.
ostatné som nečítala ale nepomohla by klíma? ze predsa ak by nebolo také teplo tak by sa možno až tak veľmi nepotil. Inak je to naozaj neprijemne-ja mam 5 rocne krsniatko a keď je u nás a spi v posteli tak vankúš úplne mokrý.
Nijako. S takym chlapom by som nebola.
Inak muzski clenovia nasej domacnosti sprcha, tuhy deodorant a kvalitny parfem
Ahoj autorka, nečítala som diskusiu. No ja mám presne takého manžela. Je vysoký a ako to nazvať... no stavaný. 🤣🤣🤣 Potí sa stále ako 🐎. Periny, vankúše a posteľné periem veľmi často. Aj chránič matraca a poťah z neho stále periem. Ja som sa začala posledných 6-7 rokov v noci tiež riadne potiť, no nie je to každú noc... pripisujem to hormónom. Zmenilo sa mi to po pôrodoch.
Priateľa musíš naučiť nech si to po sebe stále aspoň prevesí na balkón. Môj manzel v lete spí iba pod plachtou. Ušila som mu veľa takých malých vankúšov. Má ich asi 10-12 a netreba ich vyzliekať. Stále ich dookola periem a rýchlo schnú.

Ja som prinutila muža spať na malom vankúšiku. Ten obmieňam periem. Už mi to liezlo na nervy prat velky vanúš dokola, hoci takto sem tam aj ten treba. Na spanie má bavlnené biele trička, tie su rano mokre uplne. Ostatne /plachty chránič/ mam ako vy.