icon

Venira verzus Vlasimo

lucylucka
7. aug 2023

Vitamíny na vlasy.Ma niekto s nimi skúsenosti?Upútali má oba majú dostatok vitamínov len sa neviem rozhodnúť ktoré.Ma niekto s nimi skúsenosti?Ďakujem za každý koment.

akiana
7. aug 2023

@lucylucka Vyhodene peniaze. Musela by si jest rastovy hormon, aby ti rychlejsie rastli vlasy.

lucylucka
autor
7. aug 2023

@akianano na viacerých stránkach som čítala samé dobré recenzie na Veniru.Myslela som či sa aj tu nenájde niekto kto ju užíval.Mne nejde o rast vlasov ale výživu.Ma veľa dobrých látok v 1 tabletku tak niečo robiť bude určite.Ja teraz neberiem žiadne vitamíny preto si prezeram vitamíny ktoré by boli fajn.A Vlasimo som našla dobre recenzie len na ich stránke.

xima
12. sep 2023

@lucylucka ahoj,mozno ti pomôže toto: https://www.krasne-vlasy.sk/porovnanie-pripravk... ..ja idem akurat vyskusat veniru

andykr
22. nov 2023

@lucylucka Ahoj. Mám skúsenosti s oboma a za mňa sú lepšie vitamíny Vlasimo. Účinky sú pri nich silnejšie. Po prvom mesiaci mi prestali vypadávať vlasy a boli celkovo zdravšie. Asi po 3 mesiacoch boli viditeľné nové baby vlásky. Užívam ich naďalej a je vidieť, že kvalita mojich vlasov sa stále zlepšuje. Za tú cenu to tiež vychádza celkom dobre. Objednávam si 6 mesačnú kúru a tam je cena v porovnaní s jedným balením fajn.

u2jana
16. aug 2024

@andykr akurat som zacala s kurou vlasimo. Dufam, ze mi to tiez pomoze

21mirka21
12. okt 2024

@u2jana chystám sa objednať vlasimo vitamíny plus šampón a kondicionér. Oplatí sa ? Akú máš skúsenosť?

u2jana
13. okt 2024

@21mirka21 ahoj ja mam len vitaminy, beriem ich druhy mesiac, ziaden zazrak nevidim. Vlasy mi padaju stale. A to som sa aj prestala farbit, tak ja uz neviem, co mi pomoze …

kixa127
3. jún 2025

Ahojte
Prosím ako ste dopadli a kúrou od vlasimo?
Pomohlo vám to?
Je to vhodné pre deti? Mám problém,mojej 6 ročnej dcérke vypadávajú veľmi vlasy
Ideme na kožné ale chcem jej dať aj nejaké vitamíny
Ďakujem

matikotuka
10. nov 2025
@u2jana

@andykr akurat som zacala s kurou vlasimo. Dufam, ze mi to tiez pomoze

@u2jana. Ahoj. Ako dopadla tvoja skúsenosť s Vlasimo? Tiež teraz zháňam niečo na posilnenie vlasov. Ďakujem za odpoveď. Janka 😉

u2jana
12. nov 2025
@matikotuka

@u2jana. Ahoj. Ako dopadla tvoja skúsenosť s Vlasimo? Tiež teraz zháňam niečo na posilnenie vlasov. Ďakujem za odpoveď. Janka 😉

@matikotuka tak teda ziaden zazrak sa nekonal. Mne trochu pomohlo az ked som si uplne prestala farbit vlasy. Raz do tyzdna si davam rozmarinovy olej na vlasy. Trochu to pomaha.