Venira verzus Vlasimo
Vitamíny na vlasy.Ma niekto s nimi skúsenosti?Upútali má oba majú dostatok vitamínov len sa neviem rozhodnúť ktoré.Ma niekto s nimi skúsenosti?Ďakujem za každý koment.
@akianano na viacerých stránkach som čítala samé dobré recenzie na Veniru.Myslela som či sa aj tu nenájde niekto kto ju užíval.Mne nejde o rast vlasov ale výživu.Ma veľa dobrých látok v 1 tabletku tak niečo robiť bude určite.Ja teraz neberiem žiadne vitamíny preto si prezeram vitamíny ktoré by boli fajn.A Vlasimo som našla dobre recenzie len na ich stránke.
@lucylucka ahoj,mozno ti pomôže toto: https://www.krasne-vlasy.sk/porovnanie-pripravk... ..ja idem akurat vyskusat veniru
@lucylucka Ahoj. Mám skúsenosti s oboma a za mňa sú lepšie vitamíny Vlasimo. Účinky sú pri nich silnejšie. Po prvom mesiaci mi prestali vypadávať vlasy a boli celkovo zdravšie. Asi po 3 mesiacoch boli viditeľné nové baby vlásky. Užívam ich naďalej a je vidieť, že kvalita mojich vlasov sa stále zlepšuje. Za tú cenu to tiež vychádza celkom dobre. Objednávam si 6 mesačnú kúru a tam je cena v porovnaní s jedným balením fajn.
Ahojte
Prosím ako ste dopadli a kúrou od vlasimo?
Pomohlo vám to?
Je to vhodné pre deti? Mám problém,mojej 6 ročnej dcérke vypadávajú veľmi vlasy
Ideme na kožné ale chcem jej dať aj nejaké vitamíny
Ďakujem
@u2jana. Ahoj. Ako dopadla tvoja skúsenosť s Vlasimo? Tiež teraz zháňam niečo na posilnenie vlasov. Ďakujem za odpoveď. Janka 😉
@matikotuka tak teda ziaden zazrak sa nekonal. Mne trochu pomohlo az ked som si uplne prestala farbit vlasy. Raz do tyzdna si davam rozmarinovy olej na vlasy. Trochu to pomaha.

@lucylucka Vyhodene peniaze. Musela by si jest rastovy hormon, aby ti rychlejsie rastli vlasy.