icon

Ventilačné trubičky do uší

divozena
20. dec 2022

ahojte, dcere v lete vyberali nosnu mandlu pre chronicky zapal stredneho ucha, ale nepomohlo, do mesiaca bola mandla naspat a teraz celu jesen zimu zase zapal a tekutina v strednom uchu. Na Orl jej chcu opat vybrať mandlu a zároveň zaviest ventilacne trubicky do usi, chcem sa spýtať ci s tým ma niekto negativnu skúsenosť, napr komplikacie po operácii, alebo ze nezrastol bubienok naspäť po vybrati...

Strana
z3
traxo
7. júl 2024

@zuzka0601 nedávali sme robiť namieru stuple, usny lekár povedal že je to zbytočne a drahé tak som našla tieto dve pomôcky a spokojnosť veľká, aj malý si zvykol, pekne si už vedel dať do uška tu hmotu a celenku, len sme skontrolovali a hotovo

zuzka0601
7. júl 2024

@traxo ďakujem veľmi veľmi pekne 🙏 takže aj tie stuple aj čelenku ste používali?

zuzka0601
7. júl 2024

@traxo ešte ak môžem sa opýtam sedeli dobre tie stuple? Syn ma veľmi malé tie dierky v ušiach či tam sa to dnu nepcha?

traxo
7. júl 2024

@zuzka0601 to sa nesmie vopchat dovnútra, /je to ako plastelíny, dá sa tvarovať-ubrať, pridať/to ide do usnice, trochu pritlačiť a hotovo, dať celenku na istenie aby naaaahodou nevypadla tá hmota, ale to by dieťa zistilo že to povolilo…

traxo
7. júl 2024

Je tam pekny návod ako to použiť…nič hrozne čo by ste nezvládli…

zuzka0601
8. júl 2024

@traxo ešte sa opýtam :D obejdnala som presne tie čo ste mi posielali aj s tou čelenkou 🙂 tie stuple sa dajú použiť aj viac krat? :D lebo tri pary v jednom balení tak som kúpila dve balenia a rozmýšľam či to bude dosť :D

traxo
8. júl 2024

@zuzka0601 my sme mali len jeden pár a vydržalo…len dávať pozor aby nepadli na zem, nalepí sa tam špina, piesok, dá sa to odobrať ako z plastelíny, ale zmenší sa…ale ak by ste mali jedny nazvyš odkúpim 😉

zuzka0601
9. júl 2024

@traxo no my sme objednali dva balíky a v každom sú 3 pary tých štupľov..presne ten obrázok čo ste mi poslali 🙂 tak to máme ako keby 6 a bála som sa že mi to bude malo, preto reku či sa to dá viac krat použiť do ucha 😂

peta147
14. júl 2024

@anjelicek26 ahoj prosim ta kde vam robili stuple do usi na mieru? Nasa dr o takom ani nepocula. Syn ide zajtra na ventilacne trubicky do usi a je plavec...nikto mi o takychto stuploch ani nepovedal. Budem rada ak mi odpises dakujem. Peta

Strana
z3