icon

Verili by ste liečiteľovi, ktorý lieči rakovinu prenosom energie na diaľku?

morningcoffee1
1. okt 2016

Ahojte vsetci, otcovi diagnostikovali rakovinu pankreasu s metastazami do pecene. Podstupil operaciu vo fakultnej nemocnici v KE, kde mu vyoperovali metastazy, ale nador sa vzhladom na stadium vyoperovat nedal. Na internete som nasla kontakt na pana J.S.z BA, ktory vraj lieci rozne choroby prenosom energii. Zavolal mi do prace, a na konci rozhovoru mi len tak mimochodom spomenul, ze za tri "prenosy na dialku", zaplatim 180 EUR. Na jeho stranke som nasla, ze berie 40EUR za jeden prenos, co by malo byt 120EUR za tri prenosy?? Proste mam pocit, ze ludia ako on zneuzivaju tazku situaciu, v ktorej sa ja a mne podobni ludia nachadzame. | Okrem ineho spomenul, ze po polnoci komunikuje s archanjelmi a na zaklade toho urcuje diagnostiku.
Co si o tom vsetkom myslite? Ja osobne v alternativnu medicinu verim ( myslim tym zdrave stravovanie, psychicky klud, meditacia) ale toto mi pripada ako sarlatanstvo. Mate niekto s podobnymi ludmi skusenosti?

Strana
z3
lubkavargova1
2. okt 2016

@babo_n a co stoji taka sranda???

nikanu
2. okt 2016

@mariamay ako hovoris ja mam tiez skusenost z jedneho "lietitela" ktory mi len daval dalsie a dalsie terminy a v konecnom dosledku predaval len lieky za ktore bral urcite proviziu...

vorkola
2. okt 2016

@morningcoffee1 No tak ,draha moja to musi byt poriadne je....ty sarlatan ,ked vo vasej tazkej situacie, ide este odierat ludi,ze sa ten sarlatan vôbec nehanbi,a neboji ved keby to bolo naozaj a by sa mu darilo v liecbe ,tak by to mal robit zadarmo.NO, taketo praktiky hoci je to aj biela magia je od zlého, teda su to diabolske praktiky, este viac si poskodite,,a pridete o velke peniaze.Aj ked by ste neboli veriaci skuste sa vsetci modlit,aspon Otcenas.,alebo by otcovi pomohol dobry rozhovor s katolickym knazom.Knazi maju velku silu.Ked davaju pozehnanie ,tak sam BOH to pozehnava.Na tom nezalezi, ci do kostola chodíte alebo nie,ale namiesto sarlatana ,knaza.Zelam skore uzdravenie

jamika27
2. okt 2016

@morningcoffee1 ako píšem, nie je to pre každého rozumiem. Veľká škoda, že veľa takýchto pacientov je tvrdohlavých a rezignuje (čomu sa dá aj chápať, ich psychika je na tom dosť zle). Aj kamarátkin otec bol na tom podobne, vyčerpávalo to celú rodinu ako mu chceli pomôcť a on odmietal.
Skúste kontaktovať toho Hajduka - príspevok vyššie, viem že mu veľa ľudí posielalo zdravotné karty emailom - vraj vie poradiť.

Známa ešte manžela liečila mms kvapkami - a úspešne - zatiaľ nemá recidívu.

Verím, že nájdete to vhodné pre otecka o mu zaberie.

Želám veľa trpezlivosti a zdravia a nech sa Vám podarí vyhrať s tou chorobou!

vorkola
2. okt 2016

@morningcoffee1 Prosim ta, aj mne do ip posli jeho meilovu adresu, A inak budte vytrvaly v liecbe,Kombinacia,3 cajov proti rakovine je v knihe od Marie Trebenovej,,len teraz neviem presne,ktore su to byliny,Maria Trebenova je aj niekde tu na nete

manqua
2. okt 2016

na toto su nazory rozne. Tiez som neverila. Nechcela verit, az po vlastnej skusenosti a niekolko mesiacov od tej skusenosti si hovorim, ze som mala viac verit. Ma to nieco do seba. Avsak zase jasne ze su rozni vychytralci ktori sa na tom chcu iba obohatit ale su aj taki, co to robia preto lebo chcu pomahat. 😉

pera
2. okt 2016

@morningcoffee1 funguje to ale je to zlé hovorí sa tomu biela mágia využiť nadprirodzené sily k tomu aby nám pomáhali, ale ak je aj biela stále je to mágia ktorá je proste zlá, žiaľ potreby ľudí sú mnohokrát neprekonateľné a prirrodzenou cestou neriešitelné a preto ľudia mnohokrát vstúpia do týchto kalných vôd a nedojdú im následky takýchto návštev, viem o čom hovorím mám vlastné skúsenosti nebudem tu pístať detaily ak niekto chce velmi vedieť napíš mi do súkromnej pošty

juhseverzapad
2. okt 2016

@pera podľa teba je aj biela mágia zlá? Ty si 100% super katolíčka alebo iný kentus

lubkavargova1
2. okt 2016

Neviem ako vy, ale ja som si uz vytvorila svoj obraz o liecitelovy:

Vraj citi jeho energiu, sme v druhom stadiu. Energiu je potrebne doplnit....a ine bla-bla samozrejme ze cvakat za "sedenie" 40 Eur....

Len tak btw. mily pan liecitel...pokial by ste mali fakt enjelske energie abo neviem ake tak by ste vedel alebo videl, ze moj otec je uz 5 rokov mrtvy, a mali sme chorobu vo 4 stadiu....

Prepacte..u mna skoncil...nech ojebuje inych ludi. Dakujem, mne to uz stacilo a staci!

pera
2. okt 2016

@juhseverzapad nie nie som katolíčka som kresťanka a to je velký rozdiel ak nepoznáš bibliu tak konverzácia na tému nemá zmysel, kým som prezrela tieto duchovné princípy som samozrejme naletela takýmto a podobným ľudom so schopnasťami, ked sa mi narodila dcéra s vážnou diag. kde ani lekári nedávali šancu na prežitie tak sme využili schopnosti takýchto ludí, žial v tom čase sme to nevedi rozpoznať aké sily sú za tým dnes po mnohých rokoch ako biblická kresťanka viem presne skadial takáto moc pochádza ale totálnu autoritu nad duchovným svetom rozhodne nemajú títo ľudia ktorí to využívajú na svoje živobytie, ja verím že títo ľudia majú úrčitú moc,a aj výsledky môžu byť dobré ale daň za to si človek ponesie v budúcnosti omnoho tažšie ako to čo momentálne rieši ale to už človek nedá do súvislosti s minulými okolnosťami, v jednej oblasti si človek polepší a v inej oblasti vyvstávajú ešte horšie veci ako minulé kto čítaš rozumej...pekný večer

vorkola
2. okt 2016

@juhseverzapad Nemusi byt katolicka, ale kazda magia je zla,skodliva,ja to mam odskusane,potom mi bolo este horsie a horsie,dokonca som si myslela ze uz zomriem.Atak som verila tej magii.Zistila som ,ze su to sily skodlive,su to sily diabolske,Musela som sa odblokovat, teda urobit zriekanie sa tejto bielej magie, a potom som poci´tila silu k lepsiemu,ale uzdravenie prislo este za dlho.,Az ked som zacala chodit na sv. omse, a na sv. omsu som si dala aj za seba

juhseverzapad
2. okt 2016

@pera Tak ver svojej viere,že ti pomôže. Veľa štastia a trpezlivosti

juhseverzapad
2. okt 2016

@vorkola Prepáč,ale keď si myslíš,že biela mágia je zlá,tak never na anjelov a iné bytosti. A NEMODLI SA!!

mas48
2. okt 2016

Pred desiatimi rokmi mojej mamke diagnostikovali rakovinu, a v tej istej dobe aj jej kamaratke. Lekari si ich pohadzovali, terminy na vysetrenia v nedohladne, a tak sa moja mamka aj s jej kamaratkou dali na cestu do Ciech k istemu liecitelovi. Bol mily, starostlivy. Bola som este mensia, ale viem, ze tam sli nemale peniaze, na cestu, za samotne sedenia, pamatam si ako moja mamka z velkej vdaky nosievala v igelitkach pribalenu domacu slaninu, ovocie, vsetko mozne s nadejou ze jej tento pan pomoze. Opakovalo sa niekolko tychto sedeni. Pokial si dobre pamatam, mamka mala pocas toho celeho preruseny kontakt s lekarmi, pretoze liecitel jej oznamil, ze v pripade ze nastupi na chemoterapiu, tak to jej telo nezvladne. A tak chodievala len na sedenia k nemu, raz jej bolo lepsie, inokedy horsie, az kym jej neprislo tak zle, ze nakoniec do tej nemocnice sla. Hned po prvej davke chemoterapie zomrela. Ci to bola jeho pravda, ze jej telo nebolo kompatibilne s chemo, alebo ci uz bolo pre nu neskoro a stratila cas tymito sedeniami doteraz neviem. Mimochodom, niekolko mesiacov potom zomrela aj ta jej kamaratka.
Pred rokom diagnostikovali rakovinu mojej sestre. Od zaciatku spolupracovala s lekarmi, a po roku liecby chemoterapiou su vdakabohu jej vysledky ukazkove a vsetku pliagu ma z tela prec.
Zial, aj ked viem ze by si rada pocula od niekoho ze ano funguje to, tu mas na niekoho kontakt a stane sa zazrak..musim sa priklonit k ostatnym nazorom predomnou, a to vykaslat sa na celeho liecitela. Ak mate peniazky nazvys, investovala by som ich do zdravej stravy, do vyletov do hor na cerstvy vzduch, mozno nejake kupele, relax, posudky inych lekarov. Vela zalezi aj od konkretneho lekara, a samozrejme od samotneho pacienta, v akom stave je jeho fyzicka stranka, a hlavne, najpodstatnejsia, najzakladnejsia vec od ktorej sa podla mojho nazoru vsetko odvija, je psychika samotneho pacienta, jeho zmyslanie a chut bojovat s touto pliagou. Neviem, preco niekto na tuto chorobu ochorie, a niekto nie. Takisto neviem, preco sa niekto vylieci a niekto tento boj prehra. Niekomu sa vrati po rokoch , niekomu po mesiacoch, niekomu vobec. Ale naucilo ma to, ze si svojich blizkych treba vazit a milovat ich kazdy den z hlbky svojho srdca. Drzim tvojmu ockovi palce, takisto tebe, a celej rodinke, aby ste tento boj spolu uspesne zvladli, ale svoju energiu nasmerujte inym smerom, aj ked viem, ze beznadejne stavy cloveka nasmeruju vselikde. Vela zdravia a stasia.

lavinis
2. okt 2016

nie, neverila, fyzika nepustí
moja mama ju prekonala dva krát, spolupracovala len s lekármi

lavinis
2. okt 2016

@mas48 bohužial podľa mňa už bolo na chemoterapiu neskoro v tomto prípade. Mrzí ma, že to mamička nezvládla

mihula
2. okt 2016

kedže je to služba ako každa ina,tak si myslim,že pod nu spada aj reklamacia.Tento pan by mal mat otvorenu živnost a odvadzat statu dane.Takže sa ho opýtaj,skor ako pošles peniaze,že v pripade neuspešnej liečby,či ti budu vratene peniaze.
Lebo podla mna by to takto malo byt.AJ kartarka ma serie,ked si vezme peniaze a povie ti nieco čo potrebujes vyriesit a sa tak nestane.No hnala by som ich zasranou metlou

gora8
2. okt 2016

Zial, vela liecitelov sa na liecitelov len hra a snazia sa takymto nekalym sposobom zarobit na beznadeji svojich "pacientov". Ale su ludia, ktori dokazu pomoct aj s tazkymi diagnozami. Oni nevedia liecit, liecbu sprostredkuju, prudi cez nich lieciva Bozia energia. Su napojeni na Boha. Treba hladat takych. Ale aj taki nic nezmozu, ked chory ma v podvedomi hlboko zakorenene, ze vyliecit sa nechce. On si to vobec neuvedomuje, ale podvedomie je silnejsie. Podvedomie musi chciet vyliecit sa. Okrem toho su aj ine sposoby, byliny (napr. Ajurveda, cinska midicina..), mms - tam je vela dokazanych pripadov vyliecenia. Drzim palce.

Strana
z3