Vetry
Dievcata, pustate pri svojich partneroch plyny? Teda ja neviem, ale ja by som stale potrebovala pustat. Boli ma brucho, najedla som sa zabijackovej kase s cibulku a teraz je to dost sila. Nehanbite sa ked ste s priatelom?
Vzťah je vtedy zrelý, ak sa z prdu nerobí tragédia. Jasne, ze prdiet stale na hulvata nie je v poriadku, ale ked ujde, tak ujde
Kto prdí, zdravie si tvrdí.... aj lekári tvrdia, že plyny sa nemajú zastavovať 😊👉
slusne je vstat a ist do inej izby/na zachod etc.. ani mne by sa nepacilo keby partner vedla man zamori uzemie .. daj si uhlie alebo hylak hocico na zaludok ... bud za damua nie za ....
nehanbim, ale snazim sa byt ohladuplna 🙂 .. chod sa vyprdiet na prechadzku 😀
Bojim sa, ze ho vystrelim na plafon.
Je to podla vas dovod na rozchod?
🤣🤣🤣🤣 tak ho zoškrabneš potom z plafonu
Ako dlho chodíš s frajerom?
@zmrzlinka2021 preco? Dva roky
Pri mne si chlap nikdy neprdol, vzdy siel inde . Ani ja som si prinom. Nehodi sa to
Ja sa bojim, ze aj pri sexe mi to ubehne. A ked pouzivame taky ten kruzok co si da na ud. To tak stigoli.
Na začiatku som behala na wecko 😁. Potom už keď sme boli dlhodobí frajeri, tak už sa to odpúšťalo 😄.
@fauko ano fauko, ja viem, hrozna bolest, preto nemozem zadrziavat, pride casto do zamoreneho prostredia.
@ivik4 to je take pokrytecke, ked to pri sebe nerobite.
A čo má jeho krúžok s tvojimi prdami? A čo je "stigoli" ?
Pocula som, ze zeny neprdia. No ja viac ako on. Asi to teda nebude pravda.
Ja by som nemohla robit analny sex. To v ziadnom pripade. To by bola explozia.
@tosomja ono to stigli ten kruzok a este viac to naduva.
Pýtam sa preto, že ešte nie ste tak zohratí.
Inak skús upraviť stravu, pravdepodobne máš podráždené trávenie
@syslik81 sak to zamorenie je najhorsie

🤣🤣🤣🤣 neee, nikdy som si pred ním neprdla, nechám si urvať bok. 🤣