icon

Vidí lekár, či som prevzal receptový liek?

martin789456
29. okt 2024

Ahoj

chcem sa opýtať či náhodou niekto z oblasti alebo skúsenosti nevie poradiť
- vidi, lekar ktory mi dany liek predpisal (alebo iny lekar ktory ho momentalne zastupuje - v inom meste/ ambulancii), ci mi dany liek ktory mi predpisal vyprsal, prevzal som si ho alebo je recept este aktivny ?

Strana
z5
mircalla
Autor odpoveď zmazal
martin789456
autor
7. nov 2024

@mircalla nevies co je vo veci , nerozumies sa do toho nechaj tak. ale naozaj sa zamysli nad tym tvojim prvym komentarom co si tu prisla napisat. precitaj si ho a sama si odpovedz ci takto reaguje zdravy clovek,pri komunikacii s inym clovekom ktoreho nepozna. myslim to v dobrom, aby si do buducna takto neurazala a nezhadzovala ludi o ktorych nic nevies a nepisala o nich zbytocne hanlive bludy, . (predpokladam ze len cez internet, pripadne mozno si ten typ co tak rad ohovara a siri bludy o inych ludoch v spolocnosti.. pozname tieto typy ach jaj..) nechcem byt uz s tebou v kontakte respektuj to. len sa nad sebou zamysli. budu z toho benefitovat ini ludia ak to bude od teba uprimne

mircalla
7. nov 2024

@martin789456 Mas dovod mi neustale vypisovat? Ak sa nemylim uz si sa 3 krat rozlucil.
A stojim si za tym, ze ak pribuzni maju potrebu ta ako dospeleho jedinca stalkovat a kontrolovat co beries a akemu lekarovi chodis/nechodis, asi maju na to padny dovod.
Vacsinou to robia z dovodov, ake som napisala.
A uz ma neobtazuj.

martin789456
autor
8. nov 2024

@mircalla ja teba nemam obtazovat ? ty mi tu prides vypisovat dezolatske nezmysly , vymyslene tvoje konsipracie pod prispevok, komentare o ktore nestojim ale ja mam dat tebe pokoj ? vazne sa spamataj dievca 🙂 ty daj pokoj mne - ty si prisla nenavistne spamovat pod moj prispevok nie ja pod tvoj, este raz si to prejdi a precitaj co si grc si mi tu prva prisla napisat a obrazovat ma, ty daj pokoj mne, ty obtazujes mna, a chodis do mojich prispevkov, trosku si to uprac v hlave 🙂 lebo mam pocit ze ani nevies co robis.

prides niekoho obtazovat a pises ze daj mi pokoj :D lenze ty si prisla obtazovat mna a opakovane som ta vyzyval aby si ma nechala a nezelam si tvoje komatare ale bud to nevies pochopit alebo to nerespektujes, budem to musiet riesit inak

mircalla
8. nov 2024

@martin789456 No aby som to zhrnula. Napisala som nazor, preco ti to podla mna vadi. Myslim, ze dost logicky a napadne to asi kazdeho...Ci to je tak, vies ty sam.
Nasledne si tu na mna x krat agresivne vybehol s urazkami 3. cenovej. Vobec ich neriesim, ale kto tu koho obtazuje? Daj sa do kludu a vyhladaj pomoc, vazne.

mircalla
8. nov 2024

@martin789456 A prosim ta, toto nie su TVOJE prispevky, toto je verejna diskusia. Neviem, ci ti to nieco hovori.....

Strana
z5