Vidieť rozdiel v mojich vlasoch?
Baby Ďakujem za radu ,vlasky som mala predĺžené a zle to dopadlo veľmi sa mi poškodili.Poradili ste mi používať tabletky s lekárni Biosil a umyvat si žihlavovym šamponom a premastovat s kokosovym olejom no čo poviete je tam rozdiel 😆😅? Som zvedava do leta 🙂😉
prosim ta, aky sampon a ako premastujes kokosovym olejom? dakujem
Rozdiel tam je. A kam ti zmizol ten melir?
@barbie24 znie to ako propagovanie tých výrobkov 😀 hlavne toho Bio..... premýšľam, komu by napadlo sa 21.10 odfotiť "len tak" a potom o mesiac neskôr 😀
@panelacikova ja som sa takto zvykla fotiť
@panelacikova no ja som chcela názor ako vyzerajú
@panelacikova ak myslíš biosil, čo berie autorka, tak ten stojí 4 eura v lekárni a užíva sa na vlasy...a asi fakt chce počuť, či sa vlasy zregenerovali, no za mňa mesiac je málo na zhodnotenie
@barbie24 biosil musíš užívať dlhodobo, vlasy sa farbou obalili, ale kvalita je tá istá, rozdiel v dĺžke nevidím...treba sa zhodnotiť po roku, čo sa týka vlasov
@marcellka32 jasné ďakujem
@barbie24 no to sa nedá relevantne posúdiť, keďže sú fotené pri úplne inom svetle, uhle, odraze.....
No jediny rozdiel je ze mas tmavsie vlasy a na tych je ten lesk olivoveho oleja vidno viac . Proste lesk z mastnoty to neznamena ze mas zdravsie vlasy . Ale ak Ta to potesi vyzera to lepsie .
@panelacikova tak napr mna😂by napadlo j fotim denno denne vsetko mozne a perfekcionisticky ukladam do prislusnych suborov🙂

Čo poviete ?