Viditeľnosť upchatých žlčových ciest na ultrazvuku
Vidieť na usg upchaté zlcove cesty alebo zlcovod?
@anonym_autor áno
@anonym_0abb99 ide o to že som mala záchvat pred týždňom , jeden kameň sa niekde vyplavil ale nespomenula dr pri sone či vidieť niečo upchaté a ja mám strach :(
@anonym_0abb99 ide o to že som mala záchvat pred týždňom , jeden kameň sa niekde vyplavil ale nespomenula dr pri sone či vidieť niečo upchaté a ja mám strach :(
@anonym_autor ak by si mala upchate zlcove cesty, tak o tom vies.
@anonym_autor prestan neustale zakladat temy o zlcniku
Nemusi
Ak by si mala uz by si o tom vedela a bojovala o zivot na jiske
@anonym_autor ak by si mala upchate zlcove cesty, tak by si bol cely zlta, vratane bielok v ociach. Mala by si bolesti brucha, pravdepodobne aj nevolnosti, vracanie. Kazdopadne znamenim by bol ikterus. Si cela zlta?
@anonym_autor nejak sa tu rozmohli zlcnikari. Tolko tem o zlcniku som za posledny rok nevidela ako za posledny tyzden. Tiez som nedavno prekonala zlcnikovy zachvat, bol moj prvy. Aj keby ho na usg nevideli, videli by rozsirene zlcove cesty a ako pisal niekto vyssie ozltla by si.
Áno je to vidieť, ale veľmi ťažko, je potrebné sa preto na to konkrétne zamerať a krv tiež ukáže upchaté zlcovody resp. ak je tam podozrenie na upchaté zlcovody ...krv to potvrdí...pečeňové testy budú zvýšené

@anonym_autor áno