icon

Vital plus active cu na vypadávanie vlasov?

dzejdzej4988
3. júl 2018

Zdravim padaju mi velmi vlasy bola som v ekarni na vysetreni a povedali mi ze to pomaha tak som skusila kupit ma niekto s tym skusenosti

slavkakap
13. feb 2025

@dzejdzej4988 Dobry večer prajem . Chcem sa opýtať či vám táto kozmetika pomohla. Ja som bola dnes na takomto vyšetrení kde mi bola presne táto kozmetika odporúčaná . Konkrétne čistič a kvapky. Akurát čítam recenzie že to môže aktuálny stav zhoršiť 🫣 čo ma aj vystrašilo
Ďakujem za pomoc 🙏

dzejdzej4988
autor
14. feb 2025

Mne to pomohlo klop klop

slavkakap
14. feb 2025

@dzejdzej4988 a ako dlho ste produkty používala a po vysadení nevrátilo sa ro všetko ? Neviem či do toho ísť len raz som vyskúšala čistič a kvapky a niejako sa to bojím používať . Len mi je ľúto tých peňazí

dzejdzej4988
autor
18. feb 2025

@slavkakap zatial noe ale ja stale sem tam si fam tabletky alebo kvapky aj sampon

luckaajurko
2. sep 2025
@slavkakap

@dzejdzej4988 Dobry večer prajem . Chcem sa opýtať či vám táto kozmetika pomohla. Ja som bola dnes na takomto vyšetrení kde mi bola presne táto kozmetika odporúčaná . Konkrétne čistič a kvapky. Akurát čítam recenzie že to môže aktuálny stav zhoršiť 🫣 čo ma aj vystrašilo
Ďakujem za pomoc 🙏

@slavkakap
Dobrý deň prosím Vás pomohli Vám produkty?Nepadali Vám vlasy viac?
Ja som dnes bola v lekárni na bezplatnom vyšetrení a pani mi povedala vraj mam upchane korienky mazom ...dala mi čistič aj šampón nechala som tam 42€ čo nieje málo ale už sa chytám aj poslednej slamky...🫣vlasy riedke ,padaju ...

senseless
26. okt 2025
@luckaajurko

@slavkakap
Dobrý deň prosím Vás pomohli Vám produkty?Nepadali Vám vlasy viac?
Ja som dnes bola v lekárni na bezplatnom vyšetrení a pani mi povedala vraj mam upchane korienky mazom ...dala mi čistič aj šampón nechala som tam 42€ čo nieje málo ale už sa chytám aj poslednej slamky...🫣vlasy riedke ,padaju ...

@luckaajurko ja to používam už dlhšie. Asi 4 roky. Vlasy mi dorástli ale su obdobia jar a jeseň keď viac padajú. Nikdy si nekupujem veci od tej pani ktorá robi vyšetrenie. Nemôže ťa nútiť ked nechceš. Ja si vždy na nete kuknem akcie kde ktorá lekáreň ma a vtedy kupujem. Už sa mi podarilo kúpiť tri vlasové čističe za 15€ a kvapky cu za 10€ 😄

eunika21
16. nov 2025

Dobrý den rada by som sa informovala ze ci je tu niekto kto tuto kozmetiku pouzival na seboroicku dermatitidu vo vlasoch, pretoze mne ta pani vybrala 4 produkty ktore vyjdu cez 100€ co je fakt dost a ci je vobec sanca ze to pomoze
dakujem