Vitamín D na celý rok zdarma
Ahojte. Aj vám prišla do schránky ponuka s vit.D na cely rok zdarma? Za poštovné 1,95€
Skúšali ste to niekto? Nie je to nejaký podvod zas?

@vierkainka Ja som si tiež objednala, zaplatila som 1,95 Eur a zatiaľ mi nikto nič naviac neposlal, dokonca som objednala ďalšie balenie pre moju mamu, ale to mi už neprišlo, asi im došli zásoby :D
Tiez som objednala, došlo mi to na druhy den mi došla sms:Vazeny zakaznik, odosielame Vam potvrdenie o uhrade produktu, ktory ste si u nas v minulych dnoch objednal. Skoro vo Vasej schranke, prosime o precitanie. Vas NaturaMed.Trochu sa obávam,ci to mam prevziať.
@viktory696 to je potvrdenie že dostali platbu 1.95 proste ako bloček.
@biggi014 A musím to prevziať?
@viktory696 tak uz ked ti poslali info o uhrade tak uz ich mas doma, nie? Je to tak ze ti pridu vitaminy a faktura/sek na uhradu 1,95. Ak ti poslali potvrdenie o uhrade tak uz ich mas doma
@viktory696 ...alebo sa daju zaplatit dopredu? Mne taku moznost neponuklo
@viktory696 no ono ti to dá do schránky, nie do vlastných rúk.
@michaela1404 ahoj ako to hodnotíš s odstupom času ? Ďakujem 😉
@tamara1127 Ahoj... peniažky som vyplatila za vitamíny a následne mi prišlo aj potvrdenie, že peniažky obdržali a samozrejme aj latacik na iné vitamíny ale len ponuka.. nič viac... v zmluvnych podmienkach mali že sa nezavazujem k ďalším odberom ani nič iné... takže za mňa spokojnosť...
@jankadrevenakova keby to robili viacerí, tak by nebola zbytočná obava....
@michaela1404 super ďakujem za info 🙂 majú aj instagram a tam ľudia pozitívne hodnotia ich výrobky
Mne prisiel vit. D zadarmo -1 balenie do domacnosti, prisli aj rekl.letaky, ale nikto vas nenuti nieco si objednat. Tak ako je v dohode, platite iba 1,95 e za postovne.
@mamalaskam Aj nám to prišlo. Prosím Váš a my sme to zaplatili prevodom už pár týždňov dozadu a zatiaľ žiadny doklad o zaplatení neprišiel. Vám prišiel od nich ešte nejaký papier o zaplatení ako avizovali že by mal?
Svokra si objednala a platila myslim nejakych 1.95€ a prisiel jej ten papier potom ze dakuju za uhradu tych 1.95€ a ze ak chce s nimi dalsie nejake techtle-mechtle tak sa ma zaregistrovat a zaplatit 7,99€. Ak nie tak nic. Tak sme objednali aj my a to iste. A neposlali nam nic ine ani nas nenutia do nicoho. Ja neviem. Podla mna v pohode 🤷 uz presli takmer dva mesiace od vtedy...
@mamalaskam mne aj mame prišlo do týždňa potvrdenie o zaplatení.
@nic0le dnes som robila"poriadky"s touto spoločnostou.aj ja som sa nechala ohurit vitaminmi zdarma.zdarma za 1.95e.tie mi prišli,šek som vyplatila este v marci.dnes mi prisla od nich druha vyzva na uhradu so sumou 3e.volala som tam riadne naštvana a odhodlana urobit s nimi poriadok.dovolala som sa a razne som zamestnankyni vysvetlila,ze ja mam šek davno vyplateny a žiadna 1.vyzva na uhradu mi neprišla.iba ta dnešna.ústrizok šeku som mala pred sebou.vraj im ho mam zaslat,lebo maju technicky problem s emailom a pod.tieto vyhovorky na mba neplatia.upozornila som ich,ze im to posielam v emaily a ak nezareaguju,tak to zverejnim v mediach a socialnych sietach.velmi rychli mi navrhla poslat foto zaplateneho šeku.čo som v momente aj urobila.takze email im velmi dobre funguje!!zaroven som ich upozornila,ze si neprajem dostavat od nich ziadne produkty a rusim akekolvek nakladanie s mojimi osobnymi udajmi.zaroven som ziadala emailom ich vyrozumenie.pokial mi ho nepošlu do 3 dní,tak budem pokračovat.to,že maju neporiadok v agende,je ich vyzitka a nie dobra.ja nepatrim k ĺudom,ktorych opijú rožkom.tak som zvedava.objednala som si este dalsie dve vzorky produktov za 1.95,ktore su samozrejmä uz davno zaplatene.ak mi opäť pošlu vymyslenu upomienku,tak potom to s nimi roztočim.nedajte sa oklamat touto spoločnostou.hladala som aj Norsku adresu,ktora by im mala produkty poskytovat.žiadnu som nenašla!!!ak by ste mali o nich vedomost,napíste mi.rada by som im zaslala skusenost so slovenskymi prajtikami.v živote uz nic,čo je zadarmo,neobjednam!!!!a radim to všetkym.
@zooeynka zdielam tvoj nazor. Zbytocny ohen na streche a zbytocna scena🙏
NO ja som si to objednala uz davno prislo mi to su to vitamin D ,zaplatila som 1,95 postovne a nic mi nechodi ani nikto mi nevola ohladom objednavky dalsej. Takze za mna super.
Našej babke dnes prišiel sek na 7,99.no nič sme si neobjednali od nich.Tie vitamíny za 1,95 či koľko to bolo,to už babka zaplatila dávno a máme aj doklad o zaplatení.Tak teraz neviem.Zavolat rám zas,aby jej už nič neposielali?lebo už nemáme záujem o ich produkty.
@vierkainka aj mne to došlo, to oni len skúšajú či si objednaš, aj nejakú sadu nožov, proste reklama. Zahod do papiera a nerieš.
Teda moja skusenost - my sme si neobjednali ale z rodiny nas chceli v dobrom umysle potesit a objednali na nase meno tiez, objednavali si asi 3 ja z rodiny pokial viem a zrovna k bam domov prisla krabicka s vitaminmy a s prilozenim sekom zaplatit 100 e v 8 eurovych splatkach takze tak😂 samozrejme sme nezaplatili muz tam volal z emy sme si to ani neobjednavali, z rodiny co nam to objrdnali poslali celu krabicu spat, odtedy prisiel dalsi jeden sek muz tam znova volal tak uvidime co bude dalej
@ivka185 ja som tiez objednala jedno balenie, vit. D prisiel na cely rok aj so sekom 1,95€. Uhradu som urobila cez internetbanking. Potom mi este poslali list o tom, ze zaevidovali moju platbu a ak chcem mozem si u nich este objednat omega 3 mastne kyseliny. Nic viac som uz neobjednavala a ani nic viac mi uz od nich ani neprislo. Zamna tiez v pohode. 😉

Objednas, raz zaplatis 1.95 za 360 tsbletiek a oni sa ti ozvu ci este chces.. Povies ze uz si iné nic neprosis a je to.. Mame to takto všetci uz