icon

Vitamín D na celý rok zdarma

monika_d
11. feb 2021

Ahojte. Aj vám prišla do schránky ponuka s vit.D na cely rok zdarma? Za poštovné 1,95€

Skúšali ste to niekto? Nie je to nejaký podvod zas?

Vitamín D na celý rok zdarma
Strana
z5
bohus43
17. aug 2021

Ako vidno, viaceri ziskali tie vitaminy zdarma ako je deklarovane. Telefonatom obtazuje aj vasa banka. A ostatni - hoci nemali priamu skusenost - pre istotu okydali - lebo sa oni uz nechali nejak oklamat.

megs3
30. nov 2021

@monika_d ja ich mam.. Uzivam, su v poriadku, zlozenie je ok... Je fakt ze mi tak raz za 2 mesiaci pride od nich nejaka dalsia ponula na super akciu, teraz nam prislo zasa vitaminy na klby (po roku) tiez takto za postovne ale iba na mesiac... Robia si tym reklamu na svoje produkty, aby ste ich nasledne od nich kupovali, ale nie sze nicim viazany.... Napr doatali sme tie vitaminy na klby a teraz mame moznost ze ak si ich objedname naa rok (mesacne balenie) v 50 percentnej akcii tak to postovne za to prve ani nemusime platit... Podvodnikmi by som to rozhodne nenazvala, celkom dobre ponuky a viazminy aj vpredaji maju... Takze za mna si ich kludne objednajte... Ja uzivam v zime na predpis D3 2000 a v lete kazal slabsie tak uzivam tieto a je to ok... Aj segra ich ma.... Zaroven vitamin D su vseobecne lacne vitaminy... A to postovne ich realne 1,95 podla mna nestoji, takze mozno aj zatobia...to ej akoby som povedala ze ked je Vigantol bez doplatku, tak je to nekvalitny vitami D....

darkadarax
30. nov 2021

@monika_d my jsme je objednali raz a prisla nam je
N jedna slozenka na to co pisou. Tu jsme zaplatili a vsw v poradku. Dal jsme nic neobjednavali

tenaj
15. dec 2021

@biggi014 ja som si objednala tiez omega za 2 eura skúšobný balíček zaplatila som šekom 2 eu a to bolo všetko nikto my nič nepísal ale treba to uhradiť v takom čase aký píšu inak sa objednávka stava zaväzna.

tenaj
15. dec 2021

@monika_d toto mam skvelé tabletky aj omega neľutujem. Za 2 eu mam zásobu. Treba to ake uhradiť v presnom čase inak sa stava záväzná objednávka .ešte raz di prečítajte pozorne di kolkyh dní ten sek treba uhradiť.

luciakl
31. dec 2021

@monika_d áno už v máji sme objednali a prišlo nám to fakt iba za cenu poštovného. Od tedy nás niak nekontaktoval.

petrastrbanikova
14. jan 2022

Ja mám tiež a je to v poriadku.. sú tam vitamíny pre 1osobu na cely rok len za poštovné necelé 2e čo zaplatíte až keď vitamíny prídu k Vám

monika_d
autor
29. jan 2022

Ja som to nakoniec vtedy objednala a som spokojná. Zaplatila som to poštovné a odvtedy ma nikto nekontaktoval🙂

monikanovicka
4. feb 2022

Prišlo to zadarmo, bolo potrebné zaplatiť iba poštovne 2eur, nikto nič viac nepýtal.

zuzatti
11. feb 2022

nie je to vobec podvod, vsetko maju legalne. Len si treba dat pozor. Po objednavke hned vyplatit prilozeny sek za postovne 1,95 eur. Nasledne tam zavolat na infolinku a povedat, ze nic viac si neprosite. To je cele a vitamin D3 mate zdarma 🙂 Overene, objednali sme takto vsetci v rodine. Vzdy citat vsetko, aj to, co je malymi pismenkami a nikto vas neoblafne...

miriam18111
17. aug 2022

My sme si ich objednali na muza aj seba zaplatili sme iba to postovne sekom a hotovo
Potom mi raz volala pani ze maju aj ine produkty,ci mame zaujem ale povrdali sme ze nie
Ze mozno do buducna ale uz nam nik nevolal neotravoval a nic nechodilo

jolkipalki
17. okt 2022

No neviem. Objednali sme tri baliky a prišli, za jeden sme zaplatili 1,95 €, a už sme ich za ten rok dobrali. Ideme objednať nové. AJ volali, či nechceme ďalšie výrobky, poďakoval som a prestali. Takže zatiaľ som nepochopila kde je podvod. Ideme objednať zase...
Ked sa ešte dá...

natalll
5. apr 2023

@jolkipalki Da sa objednať vitamin D, omega a ešte na klby vitaminy

hfenak
26. máj 2025

Som s týmto OK

Strana
z5