Vitiligo - alternatívna liečba

malenocka
16. okt 2015

Prosím, píšte mi skúsenosti s touto chorobou, či už vlastné, alebo blízkych. O možnostiach liečby, hlavne tej alternatívnej. ďakujem za každú skúsenosť, radu

nutrimas
16. okt 2015

@malenocka Velmi dobre skusenosti a hlavne pozitivne ohlasy od nasich zakaznikov mame na Zelene potraviny, konkretne chlorellu uzivanu spolu so Zelenym jacmenom, ktr. pomahaju zvladat toto ochorenie.
Na vonk. osetrenie odproucame nimbovu kozmetiku, ktr. je obzvlast vhodna pri problematickej pokozke, ekzemoch, psoriaze,vitiligu.
Vhodne je detoxikovat telo zvnutra, pretoze kozne prejavy su vlastne zrkadlom nasho vnutra. Napomocna je uz spominana chlorella a tiez napr. na ocistu a regeneraciu pecene (ktr. uzko suvisi so stavom pleti) je vyborny pestrec mariansky, bud vo forme oleja, 1KL rano a vecer alebo drvene semena. Oba najdete v nasej ponuke. Radi poradime, ak by ste mali zaujem:
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Kompletnu a prehladnejsiu ponuku najdete aj na nasom eshope.

csenibaba
17. okt 2015

@malenocka ahoj na vitiligo neni ziadny liek(ziadné zázracne masti,tabletky) ,je to nevyliecitelná choroba(chyba) kozi.Mne osobne pomóze opalovat sa bez krémov,Napriek tomu ze ma lekárka ipozornila ze sa my bielé flaky bez opal.prípravkov(50 faktor) sa spália az na pluzgiere,ja "riskujem"" uz roky a flaky sa my zmensujú..

ariadna1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdenka_eyrova
15. feb 2016
Používateľ zdenka_eyrova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zdenka_eyrova.

@malenocka Pekný deň. Ja som začala navštevovať seminár CESTA. Neviem či ste o tejto metóde počuli. Ide o alternatívnu metódu liečenia, zakladateľkou je pani Brandon Bays, ktorá mala závažné rakovinové ochorenie a rozhodla sa vyliečiť sama tým, že si postupne odblokovala nahromadené bloky a traumy v tele. K tejto metóde ma doviedol tento článok: http://www.2012rok.sk/wp/terapia-2/34287-cesta-k-odpusteniu
Zvláštne, nikdy som predtým nemala sklony k takýmto alternatívnym metódam, avšak táto prišla v tú správnu chvíľu. Ak si pozriete stránku www.brandonbays.sk, v sekcii terapeuti si môžte prečítať aj ich osobné skúsenosti s touto metódou a vlastne ich príbehy- ako im Cesta pomohla a tiež ako oni teraz pomáhajú ostatným. Pre mňa to bolo veľmi inšpiratívne čítanie a najmä zistila som, že v mojich problémoch nie som sama a tiež, že sa dajú zvládnuť. Verím, že si aj vy nájdete svoju cestu. Všetko dobré prajem v živote.