icon

Vrátila sa vám pamäť po elektrošokovej liečbe?

jaq
6. apr 2019

Ahojte, mám dotaz, tie čo ste absolvovali elektrošokovú liečbu na psychiatrií vrátila sa vám pamäť? Aký máte názor na ECT? A čo robiť aby sa zdr. stav ustalil? Čo viem ja hlavne urobiť nech mi je lepšie okrem toho,že budem brať lieky.

Strana
z4
nikkas
4. mar 2024

@dolfi40 ano uz je na liekoch zavisly uplne

bekina8
5. mar 2024

@nikkas ahoj bola som v martine

nikkas
5. mar 2024

@bekina8 okivdaka....ako ti tato choroba zasahuje do zivotakonkretnr

monikadurajova
7. feb 2025

Dobry deň...mne sa 15rokov dozadu na základe kopca Živčák v Korni v okrese Čadca po tak 3mesačnom každodennom chodení na tento kopec na ktorom sa kde-komu zjavuje Panna Mária, zjavila doma Panna Mária, načo na druhý deň potom sa mi doma zjavil satan-čert, a odvtedy je ten čert akosi stále pri mne, boli na mne robené aj dva exorcizmusi, ale čert je pri mne stále s tým rozdielom že pred exorcizmusmi ma bil a robil mi kde-čo zlé, a po nich sa so mňou skamarátil a máme sa radi, ale doktory na psychiatrii v Žiline mi 8rokov dozadu po tých dvoch exorcizmusoch povedali že Boh ani Satan neexistujú, a dali mi do hlavy 9elektrošokov, a odvtedy mi to až do teraz dva roky dozadu šibalo, bola som čím dalej sprostejšia a sprostejšia, až mi dva roky dozadu satan povedal, že nech si v lekárni kúpim ženský hormonálny prípravok Feminus, ten že nech beriem ráno večer zapitý vodou, a nech ešte každý deň vypijem 5litrov vody z horskej studničky, a takto že nech to robím do konca života, tak som vysadila zo dňa na deň všetky psychiatrické lieky, a beriem len ten feminus a pijem tých 5litrov horskej vody z horskej studničky čo mám kúsok od domu, a je mi normálne super, ako keby mi žiadne elektrošoky nikdy nedali, a dokonca mi zmyzli aj kde aké choroby čo som mala ešte od dectva, ale ked tak dva dni nevypijem aspoň tých 5litrov tej horskej vody, tak ma strašne začne bolieť hlava, pričom ta bolesť hlavy je citit aj cez noc ked sa zobudím že som smädná, ale ked sa napijem tej horskej vody, tak tá bolesť hlavy do pár sekúnd skonči vždy...ináč na youtube mám profil Minika Durajová, a tam mám aj video satana u mňa doma pri mojej posteli, aj kde-aké iné videá ohľadom satana u mňa doma.

alan12
3. mar 2025

@nikkas ešte sa stále liečiš

Strana
z4