Vredy na jazyku a opuchnuté ďasná
Zdravím začinam už byt zufaly,
bol som aj u lekara predpisal mi ustnu vodu s chlorhexidinom bez alkoholu aj antivirove tabletky, ale nepomahaju dnom
to je horsie a horsie…
Mali ste to uz niekto ?
Zlte vredy na jazyku a opuchnuté ďasná

urcite smer lekar.
Nejaku diagnózu ti snáď povedal?
Je nedeľa, choď na urgent, pošlú ťa na infekčné, tam su oveľa múdrejsi a skúsenejší ekári.
Koľko dní užívaš antivitirotiká? Zajtra by som šla znovu k dr.
@anonym_bacd7d 1den
Nemôžeš mať nedostatok vitamínu B a železa? Skúsila by som ešte toto doplniť. Nedostatok týchto vitamínov tiež môže robiť rôzne takéto veci v ústnej dutine. Ak by to bola aj nejaká herpesova infekcia tak vitamín B len pomôže.
Nejaku diagnózu ti snáď povedal?
Je nedeľa, choď na urgent, pošlú ťa na infekčné, tam su oveľa múdrejsi a skúsenejší ekári.
@aurelia2000 som v talianku na sluzibke a tu to zdravotnictvo je na hroznej urovni, ziadnu diagnozu mi nepovedali
Nemôžeš mať nedostatok vitamínu B a železa? Skúsila by som ešte toto doplniť. Nedostatok týchto vitamínov tiež môže robiť rôzne takéto veci v ústnej dutine. Ak by to bola aj nejaká herpesova infekcia tak vitamín B len pomôže.
@anonym_0f0d84 dakujem pekne skocim si kupit
@anonym_bacd7d 1 den ale pretevava to uz thzden skoro
@anonym_0f0d84 dakujem pekne skocim si kupit
@stimso skús, ja železo odporúčam Globifer (neviem či je dostupný aj v zahraničí) nie je po ňom ťažko a nemá až taký vplyv potom má stolicu a vitamín B ideálne nejaký dobrý B komplex.
Čo sa týka tých antivirotík tak tie zvyknú zaberať až po 48 hodinách. Ale tým že sa nepodali hneď pri prvých priznakoch tak reálne úľava môže nastať až na 5 deň. Takze je možné že lekár nič nové nepovie zajtra.
@stimso skús, ja železo odporúčam Globifer (neviem či je dostupný aj v zahraničí) nie je po ňom ťažko a nemá až taký vplyv potom má stolicu a vitamín B ideálne nejaký dobrý B komplex.
Čo sa týka tých antivirotík tak tie zvyknú zaberať až po 48 hodinách. Ale tým že sa nepodali hneď pri prvých priznakoch tak reálne úľava môže nastať až na 5 deň. Takze je možné že lekár nič nové nepovie zajtra.
@anonym_0f0d84 ak budem cmulat lad ? pomoze to alebo zhorsi podla vas ?
Antivirotika urcire za den nezaberu, takze cakaj...s vselijakymi vecami v ustach mam skusenosti, ale toto som este nevidela, kazdopadne vitaminom B vo forte variante nic pokazis, mozno oslabena imunita
vnutro ustnej dutiny je vzdy vit. C , ak sa vyhodi nieco na perach-vit. B...ale toto vyzera na nejaky infekt...