Všetko o zubnom implantáte
Ahojte. Mate niekto zubny implantat? Zaujima ma ako dlho od A po Z to trva? Dalej aky dovod ste mali na to si ho dat ? No a cca cena (samozrejme)😊
Mam problem s 2 zubami ktore si chcem dat vytrhnut a uvazujem nad implantatom. Bolo by to riesenie? Dakujem za skusenosti🍀
Veľké zubné zákroky už len v Turecku. Ja týmto darmožráčom nedam veru zarobiť.
@sinnovea1 ahoj, áno ustúpila 😉 lekár tvrdil že tým že sa s tým ,,manipulovalo,, môže pobolievat. Na osadenie korunky stále čakám....ale jedno brali odtlačky a vyberali valček a niečo iné tam pchali to má bolelo....museli mi to miesto opichat...vravela lekárka že podľa všetkého mám nízky prah bolesti...že iní ti dali bez analgezie...tak dúfam že len to.
Ináč ja mam inú otázku. Keby som chcela ísť niekam lietadlom budem pipať? Teda treba sa preukázať že mám implantáty?
@messalina lebo mne dali implantát v deň kedy mi vytrhli zub .. zošili mi to a teraz vlastne po 5 mesiacoch mi idu dávať to ostatne .
Dnes som bola na rontgen či sa všetko pekne ujalo .. zahojilo ..
a povedal mi že na budúce mi to znova otvori zosije a dá tam už twn “tunel “
Ale ja som si myslela že to už len spraví dierku do stredu toho implantátu nasadí ten tunelcek a spraví sa zub ktorý sa potom nasadí
Nečakala som že mi to bude zas šiť ..
@mariska1989 aj ja som sa presne nad týmto zamýšľala .. 🙂 ale veru netuším ako to je ..
@mariska1989 nie
@luliu ďakujem
@zina400 no ja som googlila ale ujo google mi nenašiel nič také ako to je keby som chcela letieť
@mariska1989 letela som, nič netreba, nepípala som, mám 4 implantáty

Man implantáty, no pokiaľ by sa mi dal zachrániť zub ako máš ešte koren, robila by som všetko pre to. Mala som super zubara, nechcela som mostík, lebo ak majú obrusit 2 vedľajšie zuby, a náhodou sa zase niečo pokazí, mostík zahodiť a robiť iný. Celému predchádzal 3D snímok, posúdenie kosti. VZrtanie som necítila, a po zapojení možno 1-2 dní som mala Flector, ak by bolelo. Po pár dňoch vybrali stichy, chodila som 1x do mesiaca na kontrolu. Dosahovali aj valčeky, a tie sa zložili a dala sa korunka. Jedna sa nejako nechcela skamosit, dr. bol na linke a aj v sobotu večer mi to pozrel. Určite by som sa opäť takto rozhodla. Po osadení korunky dom to tak 3 týždne cítila, že to je cudzie, ale potom ôk. Na to som bola upozornrena. Cena za 3 zuby tuším 2200e, platila som po návrhári 1/3 a po osadení zvyšok.