Všetko o zubnom implantáte
Ahojte. Mate niekto zubny implantat? Zaujima ma ako dlho od A po Z to trva? Dalej aky dovod ste mali na to si ho dat ? No a cca cena (samozrejme)😊
Mam problem s 2 zubami ktore si chcem dat vytrhnut a uvazujem nad implantatom. Bolo by to riesenie? Dakujem za skusenosti🍀
Ak mozem pridam sa kedze to uz mam za sebou. Minuly rok zaciatkom marca mi urobili CT chrupu, rozrezal dasno, urobil dieru a vsetko co bolo treba vo vnutri nasledne zasil, cakali sme 3mesiace a v juni mi zas narezal dasno a dal tam zas nieco a tiez sil ale uz nie ze zasil ale okolo toho "zelezneho" co mi tam dal. A po 2 tyzdnoch mi nasadel samotny zub/korunku.
Vsetko trvalo cca 15-20min (kazda navsteva) mam vsetko aj pofotene😁 ako som odchadzala z kazdej navstevy ze ako to tam v ustach vyzeralo
Ahojte, poprosil by som nejaké informácie ohľadom osadenia implantátov a následne protéz. Aké máte prosím skúseností? Jedná sa o to, koľko si dať implantátov, dve, štyri, alebo šesť a potom, akú zvoliť protézu, nacvakavacku, strmene, alebo fixnú. Jedná sa len o spodnú protézu. Mám 67 rokov a chcel by som poradiť, čo sa týka opotrebenia uchytenia pri vyberatelnych protézach, či sú stabilné pri jedení, rozprávaní atď. Ak máte nejaké skúsenosť, poprosím poraďte mi. Ďakujem
Ja mám jeden dvojku a je ako moj :D necítim rozdiel … bolesť žiadna nebola hojilo sa to krásne a platila som 1400e
@nataly420 ahoj,hovoríte že bolesť není. Na druhý
mesiac idem si tiež dať ale mam aj strach 🙈
@nataly420 dobry den, kde ste si dávala. Ja by som potrebovala spodnú 6 a mam strašný strach ci to zvladnem
@malcica ak mozem odpoviem aj ja 🙂 lebo vidim ze ste z BA stare mesto. Ja som si implantat davala v Dentalcentrum Nivy. Na Budovatelskej ulici. Je to uplne bezbolestne. Vsetko krasne vysvetlene a viete do coho idete. Tiez mi robili spodnu 6
@malcica ak mozem odpoviem aj ja 🙂 lebo vidim ze ste z BA stare mesto. Ja som si implantat davala v Dentalcentrum Nivy. Na Budovatelskej ulici. Je to uplne bezbolestne. Vsetko krasne vysvetlene a viete do coho idete. Tiez mi robili spodnu 6
@greta2017 a prijalo to vaše telo úplne v poriadku? Nemáte žiadne problémy?
@greta2017 a hojenie bolo ake? Nemáte s sním nejake problemy, zápaly atď?
Tak chodte na konzultaciu k Novakovi a s nim sa poradte

@zina400 dobrý deň,nieje to potrebné šiť je to malý rez a tam sa nasadí skrutka,ktorá vyformujeme dávno a potom sa robia otlacky ešte...ak beriete lieky na riedenie krvi vtedy sa šije...ale ta rána je malilinká