Všetko schytám, stále sme chorí
Aj vy všetko chytite od detí? Už 2 krát je chorá zo škôlky a ja zase tiež...som jediná?beriem vitamíny atď a aj tak to od detí chytím....
Ja som tiez takto schytavala minuly rok od deti. Teraz som od nich aj crevnu chripku vychytala. No co narobim. Snad tento rok o uz bude lepaie a aspon sople ma.budu obchadzat.
@lily14 nie,nie si. Ja tak stale. A to uz chodia do skolksych zariadeni uz 4.rok. lenze u nas aj plesne v byte boli pricinou,neskor tie skolkarske bacily (moj otec to schytal uz len tym,ze bol s malym na ihrisku a casto ochorel na moraxellu). Ja mam aj histaminovu intoleranciu,to mi zistili ale len par mesiacov dozadu a musim povedat,ze som az teraz po 8.m.chora tak,ze PN,predtym pomaly kazde 2-3mesiace na PN a medzitym este par prechladnuti,ktore som zvladla bez PN..ale uprimne? Co nam.pomahalo? Asi nic. Ani imunoglukan,ci betaglukan,ani rakytik ma nezachranil.. este jedno obdobie to boli silice,len sme mali tazsiu finanncu situaciu,tak sa to pominalo. Ked sme mali tie,tak to bolo vyrazne lepsie co sa priebehu tyka. Uz zvazujem,ze objednam a zas si budeme pomahat nimi.
Baby moje dieta este ani do skolky nechodi a od januara som bola uz tolkokrat chora ze ani nepocitam... Imunologicka mi dala imunor ale.nic moc. Tento rok je uz od januara nejaky zakliaty... A to som predtym bola chora len minimalne... Vela zdravia kazdemu prajem
radim straaasne vela umyvat ruky mydlom. po kazdom vyjdeni z domu prichode domov po kazdom mhd obchode. pred kazdym jedlom vypratanim nakupu. tak isto deti. dezinfikovat pravidelne klucky mobily klavesnice. po kazdej chorobe zahodit zubne kefky a pouzit nove. menit uteraky a vyvarat ich na 90. kazdy vlastny pribor a hrncek a pihar najma v case choroby. kupit domov cisticku vzduchu narazovo vetrat kazduu hodku dve. kazdy tyzden menit povlecenie na posteli. nat kratke nechty vsetci. a ak znesiete v case choroby nosit rusky. a nechytat si pocas dna tvar rukami. 80percent sa prenasa rukami.
@lily14 aj ja s muzom sme vsetko chytali od dcery - crevne virozy, chripky a ine. Trvalo to aj dva roky. Teraz sa nam uz vybudovala asi imunita a klop klop uz nas dlhsie nic nechytilo. Malo to ale hrozny priebeh - u dcery to preslo hned a my sme boli uplne odpisani hlavne tie crevne veci.
@renatka100 presne to ma napadlo, ze pri detoch su aj dospely vystaveni takymto vplyvom castejsie a aisto nejaky cas potrva, pokial sa telo obrni
ak je takéto obdobie treba trošku odľahčiť imunitný systém od cukru a iných potravín, ktoré vám nerobia dobre. A keď tak potom pridať posilu vo forme vitamínov a enzýmov- najlepšie zo stravy alebo šťiav - nie džúsy 🙂
Oscillococcinum jedna tuba 1x za tyzden mozu aj najmensie deti rozpustit vo vode pozor iba na plastovej lyzicke.... Inak tu tubu podla navodu pod jazyk vycmulat 15min po jedle alebo hodinu pred jedlom. Tiez davame od asi 1r nakvapkanu citronovu stavu z bio citrona kazdy den na lyzicke.... Mala ma 4.5r a chora zatial nebola ani zo skolky nic nedoniesla

Ahoj aj ja som tak bola a trvalo skoro 2 roky ked si mohe teli zvyklo na detske bacile .