icon

Vstup do armády so zeleným zákalom

miroslavhovanec
3. jún 2025

Dobrý večer, je tu niekto kto má očné ochorenie( zelený zákal glaukóm) a chcel vstúpiť do armády Slovenskej republiky? Ak áno prešli ste cez zdravotnú prehliadku v Ružomberku? Alebo nie. A ako sú vlastne podmienky v akom stave musí byť zrak aby ťa vôbec prijali ak máš nejaké očné ochorenie.

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
4. jún 2025

@miroslavhovanec budes oznaceny ako D- nesposobily na vykon v statnej sluzbe
Aj ked si sledovany a mas liecbu, je to progresivne postupne zrak zhorsujuce ochorenie

miroslavhovanec
autor
5. jún 2025
@taktotedanie

@miroslavhovanec budes oznaceny ako D- nesposobily na vykon v statnej sluzbe
Aj ked si sledovany a mas liecbu, je to progresivne postupne zrak zhorsujuce ochorenie

@taktotedanie viete to z vlastnej skúsenosti alebo?

taktotedanie
5. jún 2025
@miroslavhovanec

@taktotedanie viete to z vlastnej skúsenosti alebo?

@miroslavhovanec no tak to je

sisa_s
5. jún 2025

(Vymazala som prvu odpoved, 3x som tam z nejakeho dovodu citala sedy zakal a glaukom🙈) inak plati odpoved vyssie

dilinak
29. jún 2025

Zdravim mam zeleny zakal kvapkam si kapky do oci a stale ma boli hlava ma niekto skusenosti?

taktotedanie
29. jún 2025
@dilinak

Zdravim mam zeleny zakal kvapkam si kapky do oci a stale ma boli hlava ma niekto skusenosti?

@dilinak treba skontrolovat ci je liecba nastavena spravne porptipade liecbu zmenit alebo vylucit dalsie ochorenia ci diagnozy, ktore by bolesti hlavy mohli sposobovat

dilinak
5. júl 2025
@taktotedanie

@dilinak treba skontrolovat ci je liecba nastavena spravne porptipade liecbu zmenit alebo vylucit dalsie ochorenia ci diagnozy, ktore by bolesti hlavy mohli sposobovat

@taktotedanie ahoj to mi ide stoho.oka bol som aj na ct.hlava v poriadku noam vyši tlak vtom oku berem dvoje kvapky do oci doktori za všetky drobne o nicom

taktotedanie
5. júl 2025
@dilinak

@taktotedanie ahoj to mi ide stoho.oka bol som aj na ct.hlava v poriadku noam vyši tlak vtom oku berem dvoje kvapky do oci doktori za všetky drobne o nicom

@dilinak tak zmenit liecbu alebo potom konzultacia v galukomovej poradni alebo dalsie moznosti liecby mozno invazivnejsie ako len ivaoky

dilinak
7. júl 2025
@taktotedanie

@dilinak tak zmenit liecbu alebo potom konzultacia v galukomovej poradni alebo dalsie moznosti liecby mozno invazivnejsie ako len ivaoky

@taktotedanie bol som v ziline a tam mi doktorka pov