icon

Výber kliniky pre zubný strojček

joker77
24. júl 2025

Ahojte rozhodujem sa medzi dvoma klinikami na strojček

Dr strojčeky Prievidza vs Dr Martin Liptovsky Mikuláš

Ak máte niekto skúsenosť dajte vedieť.V mojom prípade ide o predkus.

anonym_abaf96
24. júl 2025

kde máš bližšie. aj BB je Ok.

maminkadeticiek
24. júl 2025

Ja viem odporucit KNM,ale tonti je uz asi daleko

joker77
autor
24. júl 2025

Knm sa ako volá doktorka? Asi som tam aj objednany na september konzultácia.

Len tých konzultácii som absolvoval už 6 asi 🙈

Na jednej v mojak kliník( žilina) mi povedala že to je práca pre ortodonistu , s tým že skôr fixný strojček.

V LM mi povedali že to je úplne jedno , že kľudne mi dajú aj neviditelny.

V Martine pani doktorka Koniarova(ortodontiska) mi povedala že fixný , ale cena 6500 eur čo sa mi zdalo extrémne prehnane a aj najdrahšia konzultácia zo všetkých.

V Prievidzi v Dr Strojček mi povedali že kľudne neviditelny a že fixný má v konečnom dôsledku vyjde to isté.

V LM je cena so všetkým 4200 ževraj mi "odpustia" vstupné vyšetrenie.

V PD je cena okolo 3800.

V PD majú aj troška zle recenzie , hlavne čo sa týka čakania , aj ja som čakal nejakú polhodinu navyše ale zas doktorka mi prišla fajn.V LM fungovali na čas presne.

No ak máte kľudne nejaké kliniky a viete aj cenu alebo najlepšie skúsenosť s týmito dvoma dajte vedieť.Ak by som šiel do neviditeľného asi by nevadilo aj keby to je trocha ďalej.

ronie338
25. júl 2025

Treba ísť normálne k ortodontiatovi nikto iný ako on sa v tom nevyzná, lebo to je tak ako chirurgia, 2 roky ďalšie študuje aby to mohol robiť. Neviditeľným strojčekom sa dá už teraz spraviť takmer všetko, len veľmi málo veci nespraví neviditeľný strojček. Orto bohužiaľ poradiť neviem, ale treba si naozaj dat záležať komu dáte spraviť a radšej trochu drahšie ako lacné, ale to ze je to najdrahšie neznamená ze je to najlepšie. Bacha na to

daniela89
25. júl 2025
@maminkadeticiek

Ja viem odporucit KNM,ale tonti je uz asi daleko

@maminkadeticiek
Mala by som ja záujem

maminkadeticiek
25. júl 2025
@daniela89

@maminkadeticiek
Mala by som ja záujem

@daniela89 Dr Poprocka.

joker77
autor
25. júl 2025
@maminkadeticiek

@daniela89 Dr Poprocka.

@maminkadeticiek a koľko vás to vyšlo u nej? Celková suma ďakujem

joker77
autor
25. júl 2025

A ešte ak by niekto vedel informáciu že či Dr Strojceky majú ortodonistov?

maminkadeticiek
25. júl 2025
@joker77

@maminkadeticiek a koľko vás to vyšlo u nej? Celková suma ďakujem

@joker77 pred 2 rokmi 3300 vratane retencneho strojceka po liecbe.Platba postupne po castiach.

ivanaks
25. júl 2025
@joker77

A ešte ak by niekto vedel informáciu že či Dr Strojceky majú ortodonistov?

@joker77 V Nitre nemajú. Už tu bola taká diskusia a po čase sa žienka, čo mala záujem o strojček, ozvala, že tam bola, ale ortodontistu tam nemali. Sú tam prevažne mladí ukrajinskí lekári (?), ale ani jeden nie je ortodontista. V podstate sú to len predavači strojčekov...

anonym_d1f07f
10. okt 2025
@joker77

Knm sa ako volá doktorka? Asi som tam aj objednany na september konzultácia.

Len tých konzultácii som absolvoval už 6 asi 🙈

Na jednej v mojak kliník( žilina) mi povedala že to je práca pre ortodonistu , s tým že skôr fixný strojček.

V LM mi povedali že to je úplne jedno , že kľudne mi dajú aj neviditelny.

V Martine pani doktorka Koniarova(ortodontiska) mi povedala že fixný , ale cena 6500 eur čo sa mi zdalo extrémne prehnane a aj najdrahšia konzultácia zo všetkých.

V Prievidzi v Dr Strojček mi povedali že kľudne neviditelny a že fixný má v konečnom dôsledku vyjde to isté.

V LM je cena so všetkým 4200 ževraj mi "odpustia" vstupné vyšetrenie.

V PD je cena okolo 3800.

V PD majú aj troška zle recenzie , hlavne čo sa týka čakania , aj ja som čakal nejakú polhodinu navyše ale zas doktorka mi prišla fajn.V LM fungovali na čas presne.

No ak máte kľudne nejaké kliniky a viete aj cenu alebo najlepšie skúsenosť s týmito dvoma dajte vedieť.Ak by som šiel do neviditeľného asi by nevadilo aj keby to je trocha ďalej.

@joker77 ako si sa nakoniec rozhodol ?
Začala som chodiť do PD zo synom doktorka je asi maďarského pôvodu, v ambulancii ma aj diplom o absolvovaní..a liečebný plán pripravuje ona...syn má komplikovanejšiu liečbu, nakoľko musia ísť von 3 zuby ,co zistila po scanoch ale najprv sa somnou poradila ci stým budem súhlasiť ,a povedala mi aj riziká keby skúsime bez vytrhnutia..