Zdravím vás,
neviete mi prosím odporučiť podľa vašich skúseností lekára / kliniku v okolí Martina / Žiliny, kde robia Invisalign strojčeky? Taktiež, vyšiel tento typ strojčeka niektorú z vás na viac ako 4000€? Jednalo by sa o Invisalign full, čiže na oba rady zubov. Túto sumu by som nerada prekročila. Máte nejaké skúsenosti, ste spokojné s liečbou?
Nemáte niekto skúsenosti s Kafkadent v ZA?
@ema_65 v Petramed sú tiež také ceny, proste to toľko stojí, poisťovňa to vôbec dospelým neprepláca. Náš syn má podkus (spodný predkus), kvôli tomu aj zle artikuluje, nie je to len estetická vada a má len 11 a tiež mu to poisťovňa nepreplatí celé, len spoluúčasť nejaká a nie na všetko. A to bude mať "klasiku", nie neviditeľný strojček.
A nad 18 rokov už nepreplatia nič. A ešte človek môže byť rád, že nájde dobrého odborníka, ktorý ho aj vezme ... my sme obvolali štyroch, kým sme vybavili termín a aj tú čo máme, som musela ukecať,a by vzala staršiu, mladšieho už vzala bez problémov.
@hettinka Áno, ja viem, že to nepreplácajú a to ani neočakávam. Som za to ochotná zaplatiť 4000€, viac mi už je ľúto za to dať. Preto skôr chcem vedieť či sa ľudia s invisalign full zmestili do tých 4000€ cenovo. A či sú nejaké skúsenosti s invisalign v rámci okolia MT/ZA. Ideme mi o tie recenzie, či sú spokojní so zubármi 🙂
V BA v najlepšej klinike zaoberajúcej sa invisalignom komplet zuby za 3000€.
@katuli1 dobry den, vyskusali ste nakoniec ten strojcek? 🙂
@nikola1234n dobrý deň, nie. Lebo čo som počula tak to vychádza viac. Mám vyhliadnutú kafkadent za 4000.
@eli_enulin
@eli_enulin a koľko ťa to teda celé bude stáť? Dakujem
@katuli1 no ja som to platila celé naraz a dostala som tým pádom zľavu 20 % takze 4 000 € vrátane skenov a všetkého ostatného čo k liečbe patrí 😊
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Čo ja viem tak je to ešte veľmi málo známe a malo sa to používa kvôli vysokej cene...robia to v BA na celustnom...nám pre malého povedali cenu 4000€ na horné zuby