icon

Vyfajčila som veľa cigariet a bolí ma hrdlo

ricola
1. máj 2014

Ahoj, pred 3ma dňami som vyfajčila dosť cigariet, a odvtedy ma bolí hrdlo každý deň viac a viac. A dnes je to na nevydrzanie, mám už aj teplotu 37,6 citim sa ako chora a stoji mi to na hrudniku, akokeby v prieduskach. Co mam robit? ☹

janinah
1. máj 2014

lieč sa 😉

stastnevydatam
1. máj 2014

tak prinajhorsom rakovina pluc.. ☹

lubiku
1. máj 2014

Prepac, ale "zapalit si" 🙄

elina25
1. máj 2014

@ricola skús vypiť 1l mlieka

ricola
autor
1. máj 2014

@janinah
@stastnevydatam
@lubiku opat inteligentne odpoveda, nic ine som ani necakala...

lyzzy
1. máj 2014

@ricola .... 🙄 ....podla mna si len jednoducho chora.Tie cigy na to nemaju vplyv....
Jednoducho si sprav caj,oddychuj a hlavne......nefajci!

elina25
1. máj 2014

@ricola ale bez srandy mlieko sťahuje a tiež je dobry silný zázvorový čaj

janinah
1. máj 2014

@ricola aká otázka,taká odpoveď 😉

ricola
autor
1. máj 2014

@lyzzy
@elina25 dakujem baby

lyzzy
1. máj 2014

@ricola .....ja som raz takto fajcila jednu od druhej...az som sa povracala.A na druhy den som mala miesto hrdla ako keby odpadovu sachtu.

elina25
1. máj 2014

Ale teraz naozaj nechcete odpovedať nemusíte,ale urážať?Tak si radšej do jazyka zahryznem.....

lilysk
1. máj 2014

@ricola Mas med? Mne med dost pomaha ked si tak po troske cmulam .Tiez som to nedavno zazila ,ale ja som bola este aj vonku v prievane ☹ Hnusny pocit !
Mne potom este aj hlas vypadol ...brrrrr

cristi
1. máj 2014

v prvom rade teraz nefajcit,kloktat salviou, pit prieduskovy caj,

meluela
1. máj 2014

@ricola mas podrazdene sliznice a zrejme sa tam chytila aj nejaka infekcia ... takze standardny postup ako pri chorobe .. idealne ostat doma a vylezat, klud, teply caj, cesnak, zazvor, ovocie. Ak zacne kasel, tak nieco na vykasliavanie, riedenie hlienov. A uz nefajcit.

marionmarion
1. máj 2014

kloktat salviou, pit zazvorovy caj s medom a citronom a zvlhcovat vzduch...a fajcenie vynechaj na par dni urcite...skore uzdravenie

zita19
1. máj 2014

@ricola keby sa toto pytalo 12 rocne dieta (teda tie cigarety by malo vynechat, ale vieme ako to s pubetrakmi je) tak pochopim, ale dospela zena polozi takuto otazku!!! Kristejezisi, mas prvy krat bolest hrdla a teplotu od kedy vnimas? Key si sa hlbsie zamyslela a pospominala, tak by si mozno zistila, ze tekutiny, vitaminy a postel... Asi tak to zvykla riesit tvoja mama ked si bola mala. Ani s obrovskym pokrokom mediciny sa na liecenie lahkych prechladnuti nepouziva nic ine. Takze Tekutiny, vitaminy a postel...

tinushka13
1. máj 2014

Tak ako ti radia kočky.. skús to mliečko a čaje. Lieč to ako chorobu.. resp. začínajúcu chorobu hrdla. Hádam pomôže. držím palce. A vy baby.. ozaj trápne odpovede 😠 nepochopím, prečo sa jednoducho nezdržíte.. sa musíte za každú cenu vyjadriť aj keď do toho h..no vidíte.. A čo tak fajčí. Jej vec. Akým právom to tu vy idete riešiť. Strážte si svoje hrnce a do jej nepozerajte. 😉