Výkyvy hodnôt B lymfocytov v krvi
Ahojte chcem sa spýtať dospelých mávate niekto z krv výsledkov B _lymfocyty% raz mierne zvysene nad normu ako píšu a inokedy zasa v norme? Ja som mala napr 3.3 B_ lymfocyty% 28,6 medze boli 20,5-40,5 , a potrebovala som novšie výsledky tak z 24.3 a tam zasa B_lymfocyty % 41,9 a medze sú 20,5-40,5.... keď som si volala o výsledky pýtala som sa sestričky ci v poriadku povedala ze áno......tak ja uz neviem ako to je teda minulý rok som mala takisto v januári v norme a v apríli tiež 41,9 čím to je ? Ak mate podobnú skúsenosť? Vďaka
@majamat a nie je to problém keď tam je taky rozdiel ze toho 3.3 bolo 28,6 a 24.3 41,9 ? A viete mi povedať ešte ak sa teda význate napr aj stredny objem trombocytov keď je 14,70 a norma je do 12,50? Minuly rok som mala len 12,60 ze čím môže aj toto byť? Tieto dve veci ma zaujímajú ostatné všetko v poriadku z krvi
@majamat jasne rozumiem,len som chcela ak ma niekto skúsenosť poradiť tie lymfocyty no a ten stredny objem trombocytov som tiež chcela vedieť ci nemá niekto podobnú skúsenosť lebo osamote trombocyty mam v poriadku len ten stredny objem je trochu vyšší
@majamat a tiež si mala konkrétne aj tieto dve často zvysene ?
@majamat ďakujem za odpovede
Začala som chodiť na hematológiu mám problém s krvinkami a toto co píšeš je v poriadku. Ja som mala oveľa, oveľa horšie.
@cukroska a co konkrétne si mala horšie? Ja som sa na to pýtala dr a povedala ze to je v poriadku ze to vôbec nemám riesit
Ja som mala veľmi zvýšené raz biele krvinky, neskôr veľmi vysoké červené.
Červené krvinky mám vždy zvýšené a nikto to roky neriešil. Až pri poslednom odbere, ale to už veľmi vysoké.
@cukroska a zistili ti niečo? Koli čomu máš vysoké tie červené? A biele uz v poriadku?
Tak anémia a mám ísť aj na vyšetrenia kolonoskopiu aj gastro. Ale neponáhľam sa..Ale u mňa mala podozrenie na vážnejšie niečo, ale našťastie anemia a liekmi to bude určite ok.