icon

Vymyslený zdravotný záznam v poisťovni

3. dec 2022

Ahojte, dnes som si stiahla aplikáciu mojej zdravotnej poisťovne a keď som prechádzala záznamy, tak som natrafila na tento úplne na hlavu záznam.Nepoznám tú Dr.ku , ani som u nej nikdy nebola . A taktiež mám od gynekológa záznam vyšetrenia, aj keď som u neho nebola.
Myslíte si, že to má zmysel riešiť s poisťovňou?Aké kroky môže podniknúť?
Ďakujem

Vymyslený zdravotný záznam v poisťovni
Strana
z2
simca06022011
3. dec 2022

niekto sa pomylil asi v kode :DDD

petamich
3. dec 2022

@bilberryday 😂😂 to naozaj? tak to som sa pobavila, by ma zaujimalo, ze kolko lekarov to tak rocne vykaze

tak potom beriem spat moju domnienku, taketo rozuzlenie som naozaj necakala, dakujem ti

cucoryedka
3. dec 2022

@bilberryday tak pak to nebude ten test ako som si myslela 🙈

luccija
3. dec 2022

@aurorastone2 lebo sa moze zaevidovat k tomu istemu lekarovi az po pol roku

mondolina
3. dec 2022

Slovensko prijalo euro ako menu až v roku 2009.

aurorastone2
3. dec 2022

@luccija no ved hej, len vtip je v tom ze ona sa nikdy svojvoľne neodhlasila, takže by mala platiť výnimka keďže jej zámer to nebol ale podvod

1fifinka1
3. dec 2022

@aurorastone2 ktorý by sa asi musel dokázať. Co by trvalo asi dlhšie. Akože čo ti poviem.

hugigugin
3. dec 2022

Ja som cez app reklamovala výkony MUDr. u ktorej som 30rokov nebola. A mala som iné lekárky. Bola to kožná. A predpisovala my fungicid.. A o pol roka zase niečo. Tak som reklamovala 2x. Vraj sa pomýlila. Ja som to zistila cez app. A v tom 2 prípade som vyberala ine lieky a lekárnička sa ma pýtala ci oba. Tak sme zistili že zase ta istá MUDr.

simca06022011
3. dec 2022

Inak ja som tam napr nasla zr môj teraz už bývalý gyn si vyuctovaval kadečo na mňa, pritom nič mi nerobil. Preventívka 5minut ledva a dovi a preplatenie že vyšetrenie nad 20minut komplexné či ako to tam bolo... buch 60eur. K tomu ďalšie týždne aj ďalšie návštevy ( nikdy som tam nebola ) rôzne ochorenia vyuctovan3. Vymenila som ho, aj tak som vždy s problémom išla inam ako samoplatca.Na tej super Preventívke ani výmenný na sono mi nevedel dat a 3x som ho pýtala... išla som ako samoplatca tiež, že nebudem sa s ním naťahovať

Strana
z2