icon

Vynechanie lieku Brintellix 10 mg

6. aug 2025

Dobrý večer, stala sa mi nepríjemná vec, mám momentálne dosť stresujúce obdobie a zabudla som dva dni po sebe užiť lieky, beriem 1 tabletu večer o 21. Začalo mi byť dost zvlaštne, citim po tele dosť chvenie, mam závrate, citim celkovo nevolnosť, potia sa mi ruky, take dosť neprijemné pocity. Chcem sa opytat nič sa nemoze stat ked mam aj taketo pocity a liek uzijem zajtra ? Ze ci tie pocity odidu alebo ma to nejako moze ohrozit, je to dost neprijemne. Pripomina to nejaky kolapsovy stav alebo čo 😕 mam teraz dost vyčitky ze som na liek zabudla ale mam toho naozaj vela.. ďakujem za radu

deti95060810
6. aug 2025

však je len o hod. viac - uži aj teraz.

autor
6. aug 2025
@deti95060810

@deti95060810 ja som sa hrozne zlakla lebo lekarka mi povedala ze ak si spomeniem neskor nez ju mam uzit tak uz ju uzit nemam aby som si nenarusila rezim, ze ju mam uzit az dalsi den v rovnakom case, chcela sim si ju dat teraz ale neviem co by bolo teda lepsie 😕

autor
6. aug 2025
@deti95060810

@deti95060810 lebo tiez mi bolo povedane ze antidepresiva funguju tak ze nevadi ked si ich clovek neda par dni ze az cca po tyzdni by prisli nevolnosti ked klesne hladina lieku. Ale necakala som ze je to takto silne, neprijemne a uz po 2 dnoch vynechania

deti95060810
6. aug 2025

daj si ešte teraz.
máš aj niečo na ukľudnenie? neurol, alebo xanax... pre prípad si môžeš dať 1/2 tabl.

anonym_be35d2
6. aug 2025

@anonym_autor Treba si dať hneď a dávať nato pozor. Ak ťa už klepe tak to je dôvod. Neboj bude dobre

autor
6. aug 2025
@anonym_be35d2

@anonym_autor Treba si dať hneď a dávať nato pozor. Ak ťa už klepe tak to je dôvod. Neboj bude dobre

@deti95060810 ďakujem velmi pekne pomohli ste mi ,liek som užila a po chvilke to ustupilo 🙏🙂
@anonym_be35d2 ďakujem 🙏🙂