icon

Vypadávanie vlasov

blue_eyes
14. jún 2012

Baby pomooooooooooooc, tri týždne dozadu som potratila, krvný obraz som pri prepúšťaní mala v poriadku, ale teraz mi veľmi začali vypadávať vlasy, ale v takom množstve že sa bojím čokoľvek niečo robiť, dokonca aj umyť, učesať...mám teraz tabletky Equivita 40 ks, plus železo v šumivých tabletách. Máte s tým nejaká skúsenosti, alebo nejaké domáce recepty. Pleaaaaaaaaase

blue_eyes
autor
14. jún 2012

K téme poprosím, ďakujem 🙂

blue_eyes
autor
14. jún 2012

@katren toto je trosku o inom ako tie linky...ja som nerodila..ale potratila, na to mi zomrel kamarat atd...takze stres za stresom...takze vypadavanie po kojeni a rodeni sa ma netyka...takze tie linky su mi zbytocne, ale aj tak dik.

maznacik007
14. jún 2012

@katren uz som si to vsimla vo viacerych temach niekto si zada diskusiu alebo otazku a ti mu tam nahodis plno bud totalne starych linkov alebo este castejsie uplne odveci linkov a este ho poucujes.... toto je uloha adminov ak mas pocit ze tema je zbytocna upozorni adminov...

tie linky co si pridala sem su mimo temy kedze zadavatelka ani nekoji ani v nedavnej dobe nerodila... 😉

tehula
14. jún 2012

@blue_eyes mozes byt trochu iny pripad ako tie baby v tych linkoch, kazdopadne diskusia tam je ziva a mas moznost sa opytat tam a nezakladat nove temy, ktore admin zrejme aj tak zamkne a presmeruju ta inde.
A k tvojej otazke, aj potrat znamenal tehotenstvo, cize rozhas hormonov. Aj stres vyvolava vyplavovanie adrenalinu a hormony mozu kolisat a tym vlasy padat. Cize ak mas kedy a kde, daj si urobit hormonalny profil. Ja vitaminom na vlasy neverim, je to slabe na taky problem

anjelicek26
14. jún 2012

@blue_eyes - kofeinove sampony si skusala? Malo by to prekrvit korienky a pokozku. Su prevazne panske, ale skusit treba ;)

blue_eyes
autor
14. jún 2012

@tehula pocula som uz o hormonalnom profile...to u gyndy sa robi alebo normal u doktora obvodneho?

blue_eyes
autor
14. jún 2012

@anjelicek26 aj ja som pocula tiez o nejakych kofeinovych vecickach na vlasy..no musim pokupit a vyskusat...ale strihaniu sa nevyhnem ☹

veve39
14. jún 2012

@katren tiez nerozumiem, ci si tu nejaky "cistic", alebo dohliadac nad pravidlami, najdem ta v takmer kazdej novozalozenej diskusii/otazke s nakopirovanim xy linkov, castokrat aj tak trochu off topic...mozno mas dobry umysel, ale viacerych ludi to moze rusit - napriklad aj mna, napriek tomu ze som ziadnu duplicitnu otazku ci diskusiu nezalozila...ak sa ti zalozenie temy nepaci, tak ako ti bolo poradene, mozes to nahlasit adminom

tehula
14. jún 2012

@blue_eyes u gynekologa, ale zavisi od "ochoty" nemam realnu skusenost, ci treba si to uhradit ako samoplatca, alebo ci od diagnozy zavisi. Ale za opytanie nic nedas. Kazdopadne drzim palce, nech to vyriesis coskoro

mandragora22
14. jún 2012

@blue_eyes fuha, tak s potratom nastastie som sa nestretla, ale u mna to bola bezna vec este asi tak 6 mesiacov po porode. potom to samovolne ustalo. nebrala som ziadne vitaminy, ani nic. viem, ze je to problem ci tehotnych zien, alebo tesne po porode, vidim, ze zrejme sa to tyka aj zien po potrate, kedze mas tento problem. skus byt trpezliva, snad ide o tu istu problematiku ako u tych dalsich skupin a "samo" sa to upravi 😉

mandragora22
14. jún 2012

@maznacik007 mozno je to nova adminka 😀 😀 😀 😀 tiez som si to vsimla, az sa cudujem, ze stiha popri "takmer" troch detoch 😉 😉

amouramour
14. jún 2012

@mandragora22 aj ja som si vsimla a uprimne mi toto hlupe nalinkovanie vzdy lezie na nervy, chapem, ze temy existuju, ale casto su uz mrtve a info aj spred dvoch rokov tazko pomozu🙂

mandragora22
14. jún 2012

@amouramour no tak v tomto sa zhodneme asi mnohi, mnohokrat tiez kliknem na taketo linky a ako pises, aj niekolko rokov stare debaty, mnohe veci sa odvtedy uz pomenili atd. nechapem, preco radsej nepremazu temy starsie ako 6 mesiacov, do ktorych uz teda tych 6 mesiacov nikto ani nepichol.... 😉

blue_eyes
autor
15. jún 2012

No baby..tak ohladom toho hormonalneho profilu si zistujem info...a uz som objednana na pondelok ku kadernicke na strihanie : ☹ uz len najst nejaky divy uces..nech sa aspon trosku potesim.... 🙂 🙂 🙂

magdi21
15. jún 2012

@blue_eyes Ahoj, bohužiaľ ta nepoteším, všetko chce len čas..Ja mám čosi podobné za sebou, brala som rôzne preparáty , robli horm.profily, dokonca som bola na vlas.ambulancii, tam ma testovali, tak že mi zobrala vzorku 50-tich vlasov, ale nič nezistili-povedala mi, že čosi som prekonala a hotovo...Copisko som mala hrubizný(vlasy po zadok) dala som sa ostrihať po plecia, no nič sa nezlepšilo, akurát sa s tým vyrovnávam.Teraz na ten môj cop omotám gumičku aj 4x.Doktorka mi povedala , že vlasy sú najhustejšie do 25 rokov, a potom to už ide dolu vodou.Takže sa len netrápiť, lebo aj psychika robí svoje...držkám palce...

kucminka
15. jún 2012

@anjelicek26 ja som si kúpila tiež vodičku na vtieranie,od Wely,bola dosť drahá a tiež mi ponúkla pre pánov,že je silnejšia a skor zaberie,ale prd,nič sa nedialo,sa mi zdalo že mi padajú eše viacej,je to ozaj všetko len ťahák na peniaze,už by som toľko neinvestovala do produktov,ja viem že vtedy človek obetuje všetko,aj poskúša,ja som bola taká istá,preto chcem len,aby ste sa vyvarovali tomu,že pokúpite drahé produkty a zlepšenie žiadne,sú to všetko hormony,a treba na to čas,ja mám 7mesiacov po porode,a začínajú mi rásť nové vlasy,mám to ako dilino,ale radšej nech rastú,ako žiadne 😉

zuzi0911
15. jún 2012

@blue_eyes mne na padanie vlasov pomohli B12 aj ked umysel bol iny 🙂 ale skus mozno ti to tez pomoze

barca127
15. jún 2012

ahoj tak s padanim vlasov mam ja neurekom skusenosti :( padali mi skoro bzdy, v tehotenstve naraz zmena krasne zhustli proste parada po porode mi zaca,lui znova vypadavat tak som navstivila koznu a ta mi dala nejaku robenu vodu z lekarne kedze som kojila nemohla nic silnejsie a kazala mi robit zabali z pantenoluz....ked som dokojila tak sa to este milionkrat zhorsilo normalne som mala pocit ze do tyzdna budem mat holu hlavu...tak mi to kozna vysvetlila ze je to presne koli hladine hormonov ze v tehu neurekom stupa a po porode zrazu zacne prudko klesat,kojenim sa to klesanie malinko spomali a ked dokojis tak proste naraz dole a preto tie vlasy tak padaju...ja teraz beriem nejaku hormonalnu vlasovu vodu je to na dlhe lakte tak uvidime

elka74
15. jún 2012

mne tiež po porode padali vlasy úplne plné hrste. bála som sa aj česať. dala som si ich skrátiť, ale nepomohlo to. prestali mi padať až ked som prestala kojiť. nie hned ale po nejakom čase sa to zastavilo. potom mi začali vyrastať nové. každý nový mi odstával pokial nedorástol. bola som ako slniečko.. 🙂 . ale už je to ok. chvalabohu.

dana1972
15. jún 2012

ahojte dievčata aj mne padajú vlasy po IVF mám už štvrtinu vlasov čo som mala ...☹ a objavila som super prípravky www.kapyderm.cz už som si aj objednala , ale vraj su to super produkty pozrite sa posielaju aj na slovensko 🙂

blue_eyes
autor
15. jún 2012

@dana1972 hned to idem kuk 🙂

dana1972
15. jún 2012

@blue_eyes potom napíš ako sa ti to pozdáva...🙂

katren
15. jún 2012

@amouramour
@maznacik007 to, ze su diskusie stare neznamena, ze ked sa tam nieco spytas, nikto ti neodpovie.....zakladatelka sice nerodila, ale bola tehu a skoncilo tak, ako by nemalo ziadne tehu skoncit....no hormony pracuju presne tak isto....diskusie stale funguju, takze sa stacilo popytat v nich....
@veve39 castokrat ti kocky v "off topic" temach poradia lepsie ako v novozalozenej.....nie som ziaden cistic, no ako pises, niektore to mozno otravuje.......no skus sa, pozriet na to aj z druhej strany, mozno otravuje niektore aj to, zd sa stale zakladaju diskusie, sice s inym nazvom, ale riesia v podstate to iste.....ako pomoze tym kockam 5-6 odpovedi, ked im tu temu hned admin zamkne?to si mohli aj tolko precitat v inej, nie?

veve39
15. jún 2012

@katren umysel iste nemas zly, no ver tomu, ze skutocne to mnohych vyrusuje - patrim k nim a ako vidim, nie som jedina...trochu ma prekvapuje tvoja zaangazovanost za "cistotu MK" v zmysle neduplicitnych tem, ale to len na okraj, to uz je tvoja osobna vec

jabadaba
15. jún 2012

@katren mat tak tvoje problemy a prachy Rockefelera k tomu....

blue_eyes
autor
15. jún 2012

@katren hormony po potrate nefunguju tak isto ako po porode, hlavne ked mi zakrok robili bez narkozy co je dost brutalny zasah...a tie stare temy by sa mohli mazat, lebo odvtedy je tu kopa novych uzivateliek, je vacsi vyber ja neviem liekov, pomocok, proste vsetkeho....a nebudem v starej teme listovat 3850 prispevkov, ja na to nemam cas

maznacik007
15. jún 2012

@katren neviem aky mas umysel ani o co ti ide ale mna tie tvoje prispevky vyrusuju ale zaroven ma priviedli k jednemu napadu ci by sa nedalo dorobit tlacidlo ignore a ze sa mi proste nebudu zobrazovat prispevky od pouzivatela na ignore liste... idem to napisat adminom... sory kocky ze som off topic...

k teme skus si dat urobit hormonalny profil... ci tam neni problem

veve39
15. jún 2012

@blue_eyes nechala som sa uniest 🙂 , tiez k teme : ide urcite o hormonalne vyrovnavanie organizmu po tehotenstve, casom to prejde
na oslabene, preriedene vlasy (aj po tehotenstve) je vraj velmi dobra vlasova mezoterapia (robia vybrane dermatologicke pracoviska - skor pracoviska esteticke medeciny), aj kozmeticke pripravky znacky Renovit...

katren
15. jún 2012

@blue_eyes nenapisala som, ze mas vsetko citat...iba, ze si sa mohla v danej teme opyata tak, ako tu.....
@maznacik007 spravit hormonalnz profil nie he ziadna novinka, radia to aj v tych strasne zastaranych temach 😉 na ktore davam linky....

Kocky, napisla som svoj nazor na vejnom fore a za to som zvozena pod ciernu zem....prepacte, ale nechapem, co je na tom take zle, ked ho nenapisem, siahodlhymi vetami, ktore su vacsinou na 2 veci, ale linkami, kde sa o tom uz kocky davno bavia....
Viete co, kludne si aj nadalej rypte a urazajte......ja uz neriesim a prajem vam pekny den 😉

cerez
15. jún 2012

Telo sa očisťuje hormonálne, vitamíny ale neublížia. Ak môžem poradiť skúste šampón Kerium. Dostať ho len v lekárni. Je skutočne dobrý.