icon

Vypadávanie vlasov u 22 ročnej

amalka147
18. apr 2017

Ahojte. Mám 22 rokov. Mám taký problém že mi neskutočne padajú vlasy. Hlavne po umytí mi a rozčesavani mi vypadne guča vlasov. Bola som pred 4 mesiacmi na endokrinológii. Zistili mi vysokú hladinu prolaktinu + nezhubny nádor v hypofyze. 4 mesiace beriem lieky - PARLODEL - beriem aj vitamíny REGHAR na podporu vlasov. Už som zúfalá, neviem prečo mi tak padajú. Či to je z tej liečby ktorú podstupujem alebo ako...hladina prolaktinu je zvýšená po pôrode.. No ja ani nerodila ani nič. Mama mi povedala ze to je z tých liekov asi čo beriem ale tak po umytí je to pomaly do 100 vlasov. Normálne až plačem niekedy keď vidím tu hŕbu vlasov, to jak po chemoterapii pri rakovine..
☹ čo robiť... Ako zmierniť padanie..už som zúfalá ☹

Strana
z2
yasmeena
30. aug 2017

mne takto padali,ked som nevedela este,ze mam problem so stitnou zlazou..aj teraz ked mi kolise hladina hormonov,tak je to zufalstvo cesat sa...a pozor na cukor v krvi...moze to byt aj z liekov,ktore uzivas,tak s tym nic nenarobis...a rozne zazracne sampony nesluzia pre ludi,kde je padanie vlasov zapricinene zdravotnym stavom,len vyhodene peniaze...porad sa s lekarom a radsej sa vyliec-potom budu aj vlasy-zazila som... 🙂

katrin21
30. aug 2017

@amalka147 mne pomohol jedine od Justu Nutrillon Capilair.. ale ked mas problem v hypofyze, tam bude pes zakopany.. ona riadi vsetku hormonalnu sustavu... + mozes byt aj anemicka..... ale tieto tabletky od Justu mne velmi pomohli a tiez som mala kadejake zdr. problemy
po porode mi zas pomohla MILVA, ale to bolo ine..... lepsi je ten Nutrillon

chiara_elle
30. aug 2017

@dia6 Ahoj, co znamena vysoka hladina prolaktinu u tvojej sestry? 2 nasobok? 3 nasobok? Ja mam tiez vyssi prolaktin - 37 a norma je do 29, zacali mi padat vlasy a vytvarat sa polypy na maternici (uz som bola 2krat na ich odstraneni). Tak ma chyta panika s tou hypofizou ...

nuska
30. aug 2017

@marusia12 mne pomohol a to mi staci. Uvedeny clanok je tiez od spokojnej zakaznicky. A nemyslela som z MLM ale vseobecne. Proste mam s produktom dobre skusenosti tak ho odporucam. To je cele. Ak by ste niekedy odo mna nieco brali tak by ste vedeli ze na tom ani nezarabam, davam za velkoobchodne ceny.

dia6
31. aug 2017

@chiara_elle Neviem presne, moc o tom nechce rozprávať... no niečo som z nej vytiahla. Ale má to vraj zlé... aspoň tak sa vyjadril lekár a stále chodí po vyšetreniach. Aj materské mlieko jej začalo tiecť z ničoho nič.
Tiež sa bojíme čo bude, ale treba dúfať v to najlepšie.
V našej rodine je tento rok zo zdravotného hľadiska úplne zlý. Moja sestra .... zle, ja... tiež nič moc a syn mojho brata.... úplne zle.
No nesmie nás to zlomiť. Určite všetko dobre dopadne, len to netreba zanedbať a vyhýbať sa stresom, tie nepomáhajú.

marusia12
31. aug 2017

@nuska nejde o to, že ty na tom nezarábaš, ale že sa toho vôbec zúčastňuješ a svojou spotrebou ich podporuješ

Strana
z2