icon

Výplň do tváre pomocou kyseliny hyalurónovej

malina459
19. máj 2014

Dala ste si niektora vypln do tvare pomocou kyseliny hyaluronovej,aky je efekt?

Strana
z2
alexa933
12. apr 2017

@colormoda botox ti pekne narovna tie vrasky na cele. Ja by som do toho sla ak ti to vadi je jedno ci mas 27 alebo 35 .Nebudu sa ti prehlbovat ak vyuzivas vela mimiku😉 Mne v cele vydrzi 9 mesiacov v pohode ale su kocky co im vydrzi cca 6 mesiacov.Neni to tak ze vyzeras obrazne ako voskova figurina ako niektore zeny z usa to uz je prehnane a maju za sebou aj ine zakroky 😉

giugia
12. apr 2017

@colormoda ...ahoj. ...botoxom ti znehybni svaly na čele aby si ho nekrcila A potom ti vrásky vyplní kyselinou....

giugia
12. apr 2017

@fannynka mudr.je úplne v pohode...povie ti pekne všetko na rovinu. ...efekt. ..hmm...nedopadla som....čakala som viac

fannynka
12. apr 2017

@giugia dakujem🙂

alexa933
12. apr 2017

@giugia a to kde tak robia ty si si to davala takto ?? To pocujem prvy krat.Ja chodim na celo uz pomaly 7 rokov a to som poskusala Ba aj Nr. Do cela mi povedali vsade len botox ten natiahne mimicku vrasku aj vyplni .Mam total rovne celo a nic ine by do neho nepichaju ze som sa na toto informovala a povedali mi celo medzicelie ide botox aj okolie oci tam nesmie ist kyselina.A to som chodila ozaj v ba k znamym lekarkam.Toto pocujem prvy krat ze by niekomu dali botox a potom kyselinu ked botox total vyhladi vrasku a zastavi mimiku v cele.To nemyslim v zlom ale viem ze takto ti to lekar ktory je ozaj dobry nevyplni .Vyplne idu na ine miesta .

mirage
12. apr 2017

@alexa933 Botox vrasku nevyplni.

giugia
12. apr 2017

@alexa933 ...mne bolo povedane,že keď je vrasku vidiet aj V klude...Musí ísť botox+kyselina....Keď je vrásky vidieť iba pri používaní mimiky stačí botox....ja sa nehadám pisem len to čo mi bolo povedané. .....

alexa933
12. apr 2017

@mirage nemyslim ze vyplni doslovne on po aplikacii do celeho cela natiahne kozu a tym padom sa vraska vyrovna .Ja davam botox dost rokov a ked prejdem 9 mesiac ide mi to na nervy ze mam hlbsie asi 2 .Po napichnuti rolety ako to ja volam mam celo total rovne nikde nic do 2 tyzdnov. Dava si to vela bab robit a isto ti povie aj lekar celo sa najlahsie a najlepsie vyrovna ze tam moze supnut v pohode viac jednotiek.Co sa tyka okolia oci tam.ked su hlbsie nikdy nebude taky efekt ako na cele .Tam je koza jemnejsia a ked su hlbsie nevyrovna ich uplne ze tam nikdy nemoze pichnut tolko ako do cela. Pozri jednu fotku co mam u mna na konovi a to ja mavam dost na cele roletu tam som cca mesiac po botoxe.Pozri len celo ake mam rovne .

alexa933
12. apr 2017

@giugia ano moze byt ze ti to povedal ja sa nehadam .Mozno chcel zarobit neviem ale ja som skusala vela lekarov a poviem otvorene nikde mi nedrzal botox dlhsie ako v Nr.To poviem otvorene pritom do Ba som chodila k ovela znamejsim lekarkam a drzal mi max 7 mesiacov a oci len 3 mesiace.Teraz mi drzia oci cca 6 a celo 9 .To je vsetko velky biznis obrazne .Ked s tym raz zacnes tak to kolotoc.

giugia
12. apr 2017

@alexa933 ...A v NR si bola u koho ,ak mi môžeš poradiť. ....verím tomu,že keď človek raz začne už neprestane ☺

alexa933
12. apr 2017

@giugia Medikal mkp .Ked chces ist na botox alebo vyplne tak sa objednaj k dr Pleva.Ozaj top lekar a hlavne co sa tyka vyplni.Napriklad ja chodim na botox a pomaly mam 39 a stale ma nahovara na vyplne co ja este nechcem.On je na vyplne ozaj najlepsi na celom sk. To robi te vyplne co ta omladia cca o 10 rokov ze vyplni tvar to uz mne pride dost extremne do toho by som sla obrazne v 50 ale stale mi tvrdi ze ked zacnem skor je z toho super efekt on je strasny pedant a hlada aj najmensie chyby.V Nr je vsetky dni okrem pondelka v pondelky robi v Tn .

giugia
12. apr 2017

@alexa933 ....no super....ďakujem za odporučenie. ....Najlepšie sú taketo Z vlastnej skusenosti....aj ja si myslim,že výplň je vhodná až vo vyššom veku....Keď ma ešte bude niečo zaujímat ,viem na koho sa obrátit 😉

eliska13
12. apr 2017

@alexa933 co myslis tie vyplnove nite pod kozu? kolko platis za botox a aku znacku?Moja kamoska chodi v Ba ku viacerym na botox a strasne sa na tom klame kto nie je znaly toho osklbu.Hlavne, ak ides prvy x.Injekciu otvori v druhej miestnosti s ampulou ani nevidis znacku ani nic uz pride s natiahnutym botoxom.u jednej jej vydrzi botox 4 m u druhej 9m
tiez som mam botox medzi vraskou hnevu a vypln kyselinou

alexa933
12. apr 2017

@giugia za vyplne niesom moc ani ja to uz mi pride extremne 😉 Aspon zatial 😂

alexa933
12. apr 2017

@eliska13 Platim 249 za kompletku v Nr.Davam si to naraz robit ze inak ma to vinde viac ked som chodila zvlast celo a zvlast oci .Takto ked idem dam rovno kompletku celo oci medzicelie 😉 V Ba rataju vela aj na jednotky ked da viac musis niekde doplacat .Tam som chodila cca 4 roky aj nieco najviac ma vysiel okolo 370 € .Tu v Nr otvaraju pred tebou aj natahuju vsetko vidis neda ti obrazne daky co dva dni pred 💉 ze je uz slabsi tym ze stal alebo namiesa z niecim .Co mne napriklad trocha vadi v Nr ze stale mi nuka te vyplne on viac to uprednostnuje ze je v tom ozaj macher 😉 To som na neho pocula od lekarov . Te vyplne aj mi povedal co to je ale dako ma to nezaujmalo tak ti neviem presne povedat.Tak zbezne poviem mojou formou 😂 ako to mne on vysvetlil v skratke.Clovek ked starne zmensuje sa lebka co malo kto vie a tym padom sa meni cela tvar ako starneme.Zacnu padat lica ked sa zasmejes kutiky ust uz ako keby sli dole brada sa zmeni a cez pc ti ukaze ako vyzerala starsia zena a ked sa daju teto vyplne ako vyzera.Pytala som sa ho kolko to cca stoji povedal 500 €.Potom mi hovoril ze to vydrzi prvy krat cca 8 mesiacov ale ze prvy rok to radsej robia 2 x ze total krasne to vyplni tvar .Potom po roku ti staci ist uz raz rocne.Co mi ukazoval fotky v pc zien tak ozaj velmi dobre to vyzeralo.Neni to ten styl nitovy viem co myslis 😉 Este som sa pytala ze ked zeny daju teto vyplne co obrazne potom s vraskami na cele mimickymi.Povedal mi ze ked sa vidia ako omladli ze vela z nich uz botox nedava ze te vrasky sa niektore vyplnia a tvar je celkovo taka vyplnena ze ked ostanu trebars na cele ze im to nevadi. Povedal mi aj cim sa to plni ale zabudla som neni to kyselina ani nite 😉

eliska13
12. apr 2017

@alexa933 tak to je vyborna cena🙂
ano tak som to myslela, ze zaplatis za znackovy botox a supnu Ti tam lacnejsi.Ked som bola prvy x prisla ku mne uz s natiahnutou striekackou odvtedy si davam na tieto veci pozor

alexa933
13. apr 2017

@eliska13 Ano na to treba davat ozaj pozor ze ked je odstaty straca ucinky 😉 Tu v NR otvoria pred tebou a vidis kolko ampul minul ze to ma vedla seba polozene a este kresli na papier co zaklada do karty kde ake mnozstva picha . Ked niesi spokoja mas 2 tyzdne na dopich este zadarmo.Keby sa ti nepozdava mozes sa ist do 2 mesiacov este dopichnut za 39 eru. Co je v celku fajn ale ja som to este nevyuzila.On nerad picha 3 lokality ale tym ze ja som z Pd tak ma vzdy napichne a povie ked daco dobehnite.Povedal mi ze zenam z Nr a picha 2 lokality a ked dojdu na tu tretiu potom to kontroluje a po pripade dopichne.Nestalo sa mi este ze by som musela ist na dopich a co sa tyka oci v Ba mi nikdy tak dobre nenapichli ako on ale zas je tam ozaj nizsia trvacnost aspon u mna ako v cele . Celkovo kazdy dava garanciu 4 mesiace na botox ale musim zaklopat mne celo drzi vzdy tych 9 m.

tucniacka11
28. apr 2017

@giugia tak to povedala aj palova, ked som sa na to pýtala

giugia
5. mar 2018

@alexa933 Ahoj. .....mozem poprosit o radu.....min.rok sme si pisali ohladne botoxu,chcela by som sa uz konečne k tomu odhodlat,len sa dost bojím. Zaujimalo by ma ci vies zdvyhnut obočie ked mas napichnute čelo. .....a ze ci sa ti nejako nadvihne aj obočie, ako to reaguje na botox.Ďakujem 😉

julianko
22. jún 2018

Neni sa čoho báť, botox nebolí a neni to nejak zvlášť veľký zásah do tela, jediné čo, tak by si pár hodín po aplikácii nemala nakláňať hlavu, ale mala by si ju mať akoby hore aby sa ti nespustila krv. A to obočie aspoň z mojej skúsenosti sa ti nevyzdvihne, chodím naň už pár rokov do Yes Visage a taký efekt mi to nikdy neurobilo ani by nemalo.

tucniacka11
22. jún 2018

@giugia obočie mne teda skor padlo, ale po par týždnoch je tak, ako bolo

el2
6. mar 2019

Ahojte, prosím vás o radu. Chcem ísť prvýkrát na výplň kyselinou hyaluronovou (brada+pery), ale zároveň plánujeme babo. Mate niekto skúsenosť s tým, či je bezpečné pre bábätko, ak by som otehotnela napr pár týždňov po pichnuti kys. Hyaluronovej? Jeden lekár mi povedal, že to neodporúča a druhy, že je to úplne v pohode. Tak neviem....

suesue1983
28. apr 2021

@sakura77 Ahoj prosím ťa rozdelili ti jednu dávku? Alebo že dva kútiky tak 500e mam nachystať? 😁Vďaka

mimanr
28. apr 2021

ahojte, ja mam otazku ohladom bolestivosti. lebo som konzultovala s lekarom a on najprv ze to su malinke vpichy, takmer necitit a o 15 minut koncil tym,ze to trva tak hodku 200-300 vpichov do tvare a teda ved je to bolestive, treba sa pripravit. Ja mam dost nizky prah bolestivosti, tak ma celkom vydesil.....

merunka77
15. sep 2021

@sakura77 nemáš foto prosím

mimanr
5. okt 2021

@alexa933

28. apr 2021
ahojte, ja mam otazku ohladom bolestivosti. lebo som konzultovala s lekarom a on najprv ze to su malinke vpichy, takmer necitit a o 15 minut koncil tym,ze to trva tak hodku 200-300 vpichov do tvare a teda ved je to bolestive, treba sa pripravit. Ja mam dost nizky prah bolestivosti, tak ma celkom vydesil.....

Strana
z2