Vyradenie antidepresív
Ahojte, myslite že môžem vysadit AD elicea po troch 5 mg tabletkách, ktoré som užila ? Chcem skúsiť riešiť problém terapiou.
Kľudne to je ešte nič, antidepresívum účinkuje tak po mesiaci
kľudne môžeš... zajtra si daj o polovicu menšiu dávku ako dnes...a potom už nič.
@deti95060810 ja som zobrala len tri polovičky zatiaľ takže si myslím že sa nič nestane keď to vysadím
Nie nič sa nestane a prečo si to vlastne vysadila?
@lucia851 bojím sa vedľajších účinkov, chcem to skúsiť ešte bez nich
Nemáš sa čoho bat
@lucia851 všade som čítala len negatívne veci na tento liek, vzala som síce dve a zatiaľ žiadne vedľajšie účinky ale myslím že keď si dám celú tak ich mať budem, hlavne tej únavy sa bojím lebo mám doma babatko
Ja ten liek beriem už vyše dvoch týždňov jednu celú a nemám žiadne vedľajšie účinky
Tvoje telo si este ani nevsimlo,ze si ich zacala brat,takze ked ich vysadis,nic sa nestane. Neoplati sa citat zbytocne horory ohladom NU na nete. Sama vidis,ze si ziadne nemala. Ja som pri nasadeni jednych mala po hodine uzitia uz zavraty+ dalsi mesiac horsie NU, pri druhych mi nebolo absolutne nic a to mam max.moznu davku uz.A to mam tiez escitalopram.
@lucia851 a pociťujete zlepšenie ? 😊
@iwesska ja sa bojím, pretože pred týmito mi dali Alventu a prežila som s ňou peklo. Od halucinácí hádam všetky vedľajšie účinky 🙈
Ano
Alventa mne robila tiež veľmi zle
@lucia851 tak možno im dám šancu, nebudem klamať potrebujem ich. Mám silne uzkosti. Doktorka vravela, že je to super liek.
Pýtaj si zo začiatku ak by ti bolo chvilami prvé dni horšie xanax alebo neurol
Beriem a vedľajšie účinky v pohode bez ukludnovakov .beriem ich už dva a pól mesiaca a stále mám vedľajšie účinky
Podľa dr je to v poho keďže som chudá a nízka
A žijem s nimi ani mi Nevada úplne v pohode .tabletky mi ale zaberajú od prvého týždňa
Keď si už začala pokračuj.Na terapie mozes chodiť tak či tak.A nečítaj zle veci na webe tie pozitívne sa tam málokedy napíšu;).Zvysena úzkosť na začiatku je normálna na to budeš mať ukludnovaky.Ale, ak si rozhodnutá tak neber