icon

Vyrážka na nohe

kristinamalarova
18. feb 2023

Dobry den prajem kamaratka ma nahoe takuto vyrazku no ono to bola vyrazka potom pluzger a nakoniec toto vie niekto acoho to moze byt vopred dakujeme za radu

Vyrážka na nohe
bublinka1426
18. feb 2023

pohotovost. TOTO MALA DAVNO RIESIT

anavixy
18. feb 2023

@bublinka1426 ano a prave preto to absolutne nie je stav na pohotovost

bublinka1426
18. feb 2023

@anavixy ja by som mala bobky uz pri zarastenom nechti som trpela jak svina.

anavixy
18. feb 2023

@bublinka1426 no to verim 😱 toto asi az tak neboli, ked to neriesila.. teda aspon tak som to aj ja pochopila ze nebola este u dr
S tymto v pondelok idealne ku koznej na stery a predpisat liecbu, uz ked doteraz sa neponahlala, do pondelka vydrzi 🙂

kristinamalarova
autor
18. feb 2023

@anavixy ale my sa nepytame ci ma is na pohotovost alebo k Dr my sa pytame ci niekto nievie scoho to je alebo co to je co to moze byt treba citat moju otazku

anavixy
18. feb 2023

@kristinamalarova ano urcite to niekto vie, napriklad lekar 🙃 ale treba aj citat kto bol oznaceny v komentari a na koho som reagovala ☺️

dzescebuly
18. feb 2023

@kristinamalarova nemá cukrovku?

daniela2202
18. feb 2023

@kristinamalarova HIV, syfilis

dzescebuly
18. feb 2023

@kristinamalarova aspoň sa opýtať v skupine Zdravotníci na MK

riskoh
18. feb 2023

Môže tam byť napr. baktéria (stafylokok)

sykorka07
19. feb 2023

Obávala by som sa Bercovho vredu

bublinka1426
19. feb 2023

@kristinamalarova

ja sa skor pytam, ktory clovek si dovoli vypestovat taketo nieco na nohe? 😨

bublinka1426
19. feb 2023

@kristinamalarova a ano samozrejme nalepsie poradi lekar, najlepsie kozny. lebo prepac, bezne taketo nieco clovek nema, teda taky co sa stara o svoje telo.

zirafienka
19. feb 2023

@bublinka1426 máš pravdu, ale tam je toho asi viac, celý bok chodidla modrý...

anavixy
19. feb 2023

@sykorka07 bercovy vred je na berci- berec cesky je predkolenie, nie je to vred ktory objavil pan Berec 😃 a toto urcite nie je bercovy vred… ten ma mimochodom pricinu najcastejsie v zilovej nedostatocnosti, toto zacalo vyrazkou, co kludne mohol byt aj stipanec, ktory sa infikoval a zle sa hoji, lebo je zle alebo nijako lieceny.. ale to sa v takomto stadiu podla mna tazko zisti z coho to je a obzvlast na MK, dolezite je to vyhojit… pri syfilise vznika vred v mieste vstupu bakterie, tak to jedine ze by slo o foot fetish a nasledne opat zlu starostlivost o ranu 😀