Vyrážky (akné) na stehnách

7. apr 2021

Netýka sa to deti, ale manžela. Má už vyše mesiaca na celych stehnách vyrážky ako akné, sú ale obrovské a majú zapálenu hlavičku. Ospravedlňujem sa za opis a foto nepridám, pochopiteľne 😉 Nič nám na to nezaberá, manžel nechce ísť ku kožnej, nestretli ste sa s tým prosím vás?

zazrakysadeju
7. apr 2021

Dobrý deň prajem, pochopiteľne bude mať problém v črevách, preto je potrebné spraviť detoxikáciu organizmu a dať do poriadku črevnú mikrofloru, napíšem Vám bližšie info do súkromnej správy, prosím napíšte mi správu. Produkty sú čisto na prírodnej báze. Pomohli už mnoho ľudom s kožnými ochoreniami ako ekzém, psoriáza, akné a iné.

gabika0825
8. apr 2021

No treba ho ku kožnej dostať. Ak má veľa bolavych vyrážok na stehnách tak to môže byt hocičo, problém s vnútornými orgánmi, alebo s kožou. Takto to nevieme určit keď nevidime ani foto. Keďže je to manžel chlap tak stehná si asi neholí čiže z holenia to nemôže byt. A keď sa to z ničoho nič zjavilo tak určite ísť k dr. Ešte mozte vyskúšať iný prášok na pranie, alebo inú avivaz nejakú hypoalergennu ale keby to bolo z prášku tak by to mal aj inde ako na nohách.

simca06022011
8. apr 2021

moze mat aj folikulitidu(pozri google), alebo podrazdenie z oblecenia, stolicky... - zapali sa to a potom si to roznesie. Najlepsie by bolo ist k dr. Ak nie,tak nechytat, neskrabat, dezinfikovat napr. betadinom, nech sa mu to vysusi. Otazne je aj ci sa mu to hoji dobre, ci sa stale dookola robia nove...ono mozu mu po tom ostavat aj jazvy, ako ja by som nevahala a k tej koznej sa objednala, cim skor si to vylieci tym lepsie.