Čo to mám na stehne?
Dobrý večer,
už niečo vyše 2 týždňov mám na stehne z vnútornej strany toto,neviem z čoho to je,myslela som si.že je to vyprete,ale dávala som si imazol,hypermagan a nič nezabera. Na kožné sa chystám zajtra nebola som ešte,ale je to dosť citlivé,boľavé🙄 nestretli ste sa s niečim takým z čoho to môže byt ? Ďakujem za odpovede 😏
ak idete zajtra na kožné , tak hlavne to už ničím nepotierajte , ak by chceli zobrať ster
@majamat ja som si myslela,že je to vydreté,tak prvé čo má napadlo imazol a hypermangan,trosku to ako keby prechádzalo schlo,ale potom znova to začalo mokvat a už mi to dosť prekáža ako to je citlivé 😖
A aj mierne napuchnute a taká bodava bolesť okolo toho dosť nepríjemne :/ v živote som takýto problém nemala 🙁
Vyzera to na impetigo. Chytila si zrejme do ranky nejaku bakteriu. Neboj, to sa vylieci, ale treba lekara.
@vanilkovazmrzka Aj dospelí... Ja som mala na brade - rozškriabala som si vyrážku a dostal sa mi tam nejaký streptokok alebo stafylokoka. Obvodná lekárka mi urobila ster a v labáku to identifikovali. Dostala som tabletky a masť a po pár dňoch to prešlo.
Ak sa ti da zozen si ilugen mast je vyborna mne pomohla. Len sa nrzlakni ze to scerna

Moze to byt vydrete pripomina to popsleninu a asi je to zapalene- framykoin si neskusala?