Vyrážky z porezania sa

helenalena
15. okt 2016

Ahojte,
Má otázku. Pred zhruba 2 tyzdnami sa nič okolí konečníka začali robiť svrbive vyrážky, keď si to poskrabem rozrazdim to a potom to neskutočne svrbí. Bola som u gynekologa on že asi to je infekcia z porezania sa pri holení.
Mali ste to niekto? Ako dlho trvá kým to ustúpi?
Mám to už skoro 2 týždne a nejako sa to nelepší. Dr mi dal masť framykoin.

sissy27
15. okt 2016

@helenalena neškrab si to a nedráždi, a zájdi s tým ku kožnej... Z voľnopredajných skús canesten masť alebo imazol, má to rovnakú účinnú látku, takže je jedno ktorú si kúpiš.

moni244
15. okt 2016

Preco si bola u gynekologa? Ten riesi aj konecniky? A neskrab si to, brr, ked si predstavim, ako si niekto skrabe zadok a potom ide chystat obed rodine

fionahope
15. okt 2016

@moni244 keď vidím takéto komentáre,stale stále ma to len utvrdzuje v tom že ja tu žiadnu otázku nedám, lebo vždy by sa našlo takéto individuum, ktoré to prekruti na niečo úplne iné. Spominala zakladateľa že ma deti či rodinu? Ty z nej ideš robiť hneď spindiru co si ruky neumyva.... Mala si ty niekedy taký alebo podobný problém? Ja som mala mykozu a tuším aké to je ked niečo veľmi svrbí a aj pohyb vyvolá túžbu celé si to tam dole doskrabat. Ja myslím, pre budúcnost, vieš keď nemáš čo k téme, tak radšej nepis.

evita11223
15. okt 2016

Urcite by bolo vhodne keby si si to niecim natrela, aby ta to zbytocne nedrazdilo a ono by to malo aj upokojit takze pokial si nezacnes skriabat tak by ta to nemalo nejako vyrusovat 🙂