icon

Vyšetrenie u gastroenterológa v celkovej anestéze

lucia0211
30. jan 2021

Ahojte..je tu prosím niekto z Vás, kto mal urobené Gastro- vyšetrenie v celkovej anestéze? Lekár mi odporúčil gastro vyšetrenie pre neustále bolesti žalúdka, viem že pri plnom vedomí by som to nedala☹ nie, fat nedala ☹ !!!!!..dá sa však za poplatok 240 e, čo je nehorázna suma vyšetriť v celkovej anestéze..mal niekto tak gastro vyšetrenie? Úprimne mne ani nie je tak ľúto tej veľkej čiastky, čo za to pýtajú ale mám strach že keď budem v narkóze čo sa môže stať..že sa napríklad nezobudím....Podobné vyšetrenie sa dá vraj urobiť aj v sedacej anestéze..čo je lacnejšia, no tiež pri plnom vedomí, vraj tam dávajú len nejaký oblbovák a podľa doktora nič si nebudem pamätať, no neviem, neviem..máte niekto skúsenosť s týmito dvoma vyšetreniami? Každému ďakujem za odpoveď !!!!

Strana
z2
suchonovam
12. feb 2024

@barboorka áno,všetko ok, vďaka

deti5
28. júl 2024

@barboork
@barboorka mňa to čaká v celkovej anestézie gastrofibroskopia 12.8.teraz a bojím sa aj tak že ako ma uspia robia mi to na tematinskej MUDr paulen .

barboorka
10. aug 2024

@deti5 ahoj, nemas sa naozaj coho bat, zavedu ti kanylu do zily, lahnes si, pichnu ti to, do troch sekund spis, zobudis sa a bude po vsetkom.. naozaj, hlavne klud, ja som tak bola uz xkrat.. trochu sa potom citim otapena cely den ale je to uplne v pohode.. nic sa neboj, drzim palce 🍀

deti5
Autor odpoveď zmazal
deti5
13. aug 2024

@barboorka ahoj už to mam za sebou akurát som unavena dosť ani neviem ako som zaspala 😅 nič si nepamätám akurát má dlho budili spala som dlho a niečo že mám výrazne hakovity žalúdok a peristaltiku mám chabú a. Dvanastnik tam mal doktor eoblem tiež vojist do D2 že to mám pod prudkým ohybom ale inak žiadne vtedy ani výrastky nič nenašli len mi odobrali nejaké vzorky a musím čakať 14 na vysledky.
Hrdlo má boli dosť ešte .Ďakujem za podporu .nič si nepamätám čo je dobre len som si poslala dosť dlho aj teraz doma len trochu prejdem a som unavena .

barboorka
14. aug 2024

@deti5 no vidis, super, tesim sa 🙂 mas to za sebou, vsetko bude v poriadku a keby bolo treba nabuduce, uz budes vediet, ze to nie je nic hrozne.. drzim palce 🍀

Strana
z2