Výsledky cytológie - opakovanie sterov o 6 mesiacov
Ahojte teraz mi volala z gyndy co som bola na preventivku po porode...ze vysledku su vraj ok len sa im nejake bunky nezdali ci co a ze pan doktor chce nech pridem na dalsiu preventivku uz o pol roka...priznam sa celkom som ostala v strese aj ked viem teda ze keby to bolo nieco akutne hned by ma zavolali ale .... mali ste nieco podobne a nakoniec sa to upravilo alebo ?
Ahoj.Aj mne pred rokom vysli tiez vysledky ze nieco tam je zmenene a o pol roka mam ist znova na cytologiu a moja dr hovorila ze to maju skoro vsetky zeny po porode.Nebola som po pol roku,chystam sa teraz po roku.
@danielak84 len to netreba zanedbat, aj pol rok urobi vela. Radsej to uz neodkladaj.
@nikpa no veru sak ked som.videla ze mi rano vola sestricka az sa mi srdce zastavilo...no veru sak tiez uz som sa utesila ze ked tam pravidelne chodim mam prist zase v septembri tak snad by sa to hned zistilo a vyriesilo bez problemov...tak som rada ze vam sa to uplne stratilo to je super 🙂 hadam aj mne sa to upravi
@danielak84 mne nic k tomu nehovorila praveze ze to.po porode moze byt sestricka mi len volala tak som sa vystrasila 🙂 ale snad sa nam to teda upravi
@evaachesa ja som mala take vysledky uz pri 3 porodoch a po roku bolo vsetko ok tak z toho nerobim paniku.
Neboj sa, ja som tak tiez bola, nieco sa im nezdalo. Aj nejake teblety na vkladanie mi predpisal dr. a potom vsetko v poriadku. Nestresuj sa, urcite to bude ok. Radsej to pozru znova a budes mat istotu
Ja som tiež mala po 2.porode na preventívke nejaké zmenené výsledky a mala som prísť o pol roka na kontrolu. Tam už bolo nastastie všetko ok a aj po roku na ďalšej preventivke
@1mina ahojte, ja som na tom rovnako, ze mam prist po pol roku (po ablacii polypu), ale zavolala iba sestricka, lekar sa uz ponahlal domov (ide vikend a ja som tu ostala s totou informaciou), akurat, ze ja nie som po porode, ani som neroidla, ani tehotna nie osm... tak snad to je tak, ze ak velky problem, by ma rovno zavolal a nie na kontrolu o pol roka....

Par rokov dozadu som takto chodila asi 3krát po pol roku na cyto, vraj mi tam tiez niečo vyskočilo. A zrazu sa to samé aj dalo do poriadku. Odvtedy to mám dobré, žiadne zmeny. Ono stačí ak sa ti oslabi imunita a nieco ti tam vybehne. Moja mama to mala tiež ale jej uz museli robiť konizaciu krcka maternice. Je to asi 7 rokov, chodí častejšie na kontroly. Dôležité je, ak sa tam niečo deje aby to zachytili čo najskôr, takze ak chodíš na preventívne prehliadky tak sa neboj ;) viem ze človeka napadne hneď ten najhorší scenár, som taká istá 🙂 ale snažím sa byt pozitívna.