icon

Vysoká chorobnosť matky kvôli škôlkarovi?

cherrie982
23. júl 2019

Ahojte mamicky, moj 4 rocny syn byva sustavne chory, rok sme odkladali vyber nosnych mandli, ale konecne sme sa k tomu odhodlali, nakolko sme rok v statnej skolke a teda vychytame skoro vsetko. Posledneho polroka mozno viac chytam od neho kategoricky kazdu virozu , ci chorobu. Chcela som sa spytat, ci mate podobne skusenosti, pripadne ako ste to liecili/riesili. Manzel mi stale pili usi, ze mam na prd imunitu. Vsade, kde sa pytam, odpoved rovnaka. Pracujuca matka maleho skolkara. Predtym som nebyvala za posledne roky vobec chora. Ak tak stacila cisto prirodna liecba.

Strana
z2
cherrie982
autor
24. júl 2019

@sianna akoze obdivujem ucitelky a lekarky .... takze klobuk dolu ... tie detske bacily su riadna supa

jankapepe
24. júl 2019

@cherrie982 a to nemusí mať ako policajt nejakú tú fyzickú zdatnosť?

cherrie982
autor
26. júl 2019

@jankapepe myslím, že menej ako ja

lenka2710
26. júl 2019

@cherrie982 veľa problémov sposobuje stres,ja som bola v marci na kontrole s prsnikmi,našiel mi tam hrcku,že mam prísť za tri mesiace na kontrolu! Keby si vedela,čo sa so mnou tie tri mesiace robilo,by si sa divila! Vysoky tlak,búšenie srdca,problémy so žalúdkom,bola som na sono,gastro,ekg všetky výsledky boli ok,proste take žalúdočné nervy,že hotovka! V noci som sa xy krát zobudila,stále som sa cítila unavená,no des

kittykat22
26. júl 2019

@cherrie982 ahoj, toto riesila moja kamaratka horom dolom a potom isla na imunologiu. Tam nabrali jej dcere krv a spravili gazmilion testov. Zistili ze mala nejaku plucnu mikozu?? ktora ludrovala skolky v okoli minulu zimu a potoom zistili ze ma nejaky problem so znizenou imunitou - neviem presne co to bolo. No a dostala na tie mikozy nieco a potom sirup na 3 mesiace - na imunologicky problem. A baba povedala ze mala bola tyzden chora za posledny rok - presne od toho sirupu. Ona imunologiu platila 100e za tie testy napriek tomu, ze mali poistenie. Tak nevieem ci to bolo statne a plati sa, alebo sukromne. Idem tam tiez o 2 mesiace mi dali termin. Mame tiez problemy s chorym dietatom. Tak dufam, v ten isty vysledok. Inak imunologiou sa ohanaju vsetky farmaceutky ktore poznam. Asi na tom nieco bude. Ja si dam tiez spravit testy pretoze ako si pisala, vsetko chytim od dietata. Mala som chronicky zapal nosa, brala som kortikoidy - syn ma uplne zlozil z tych bacilov zo skolky za 2 roky

jankapepe
26. júl 2019
Strana
z2