icon

Vysoký očný tlak práca za počítačom a PN

23. mar 2023

Ahojte mám dlhodobo zvýšený očný tlak,silne dioptrie. Pracujem za počítačom v agentúre hľadáme prácu ľudom do zahraničia je to veľmi stresujúca práca,ale momentálne z finačných dôvodov nemôžem dať hneď vypoved. Preto rozmýšľam nad PN ale neviem či by mi ju doktorka dala kvôli tomu ocnemu tlaku? Po 4 hodinách na pc ma oči štípu,rezu mám och červene. Myslite že by ma lekárka vedela vypísať kvôli tomu?

Strana
z2
fruitys
25. jún 2024

@pictbridge závisí to od daného prípadu

taktotedanie
25. jún 2024

@fruitys presne tak ak nemas vedomost o danej problematike zdrz sa komentarov a vyuzi svoj cas lepsie.. ja mam danu problematiku nastudovanu z kazdej strany
“Milujem” takychto pacientov, ktori si myslia ze pojedli mudrost sveta lebo si precitali 3 clanky na zdravie.sk, uz len ti titul MUDr.chyba

fruitys
25. jún 2024

@taktotedanie píšem na základe vlastnej skúsenosti so sekundárnym glaukómom, ktorý som mal opakovane a v dôsledku ktorého som bol aj hospitalizovaný, takže ma tu nemusíte, pani doktorka, ponižovať - ako lekárka by ste mali ovládať určité pravidlá etiky

taktotedanie
25. jún 2024

@fruitys vidis “my o vlku a ty o koze” sekundarny glaukom/glaukom/zvyseny vnutroocny tlak vidim ze mas bordel v pojmoch a velke medzery v danej problematike!!

A potom rozdavas rady ktore s danym autorkinym problemom nema absolutne nic spolocne

Takze ak nevies nerad

sisa_s
25. jún 2024

@fruitys drviva vacsina pacientov ma glaukom primarny...takze sem neplet svoje odlisne skusenosti so sekund.glaukomom, tam je ten manazment iny

taktotedanie
25. jún 2024

@fruitys neviem kto prvy napisal taky komentar na moju adresu?! Myslim, ze mas nielen medzery v oftalmologii ale ani tebe zaklady etiky nic nehovoria, autorke bolo poradene dokonca dvoma odbornikmi v danej tematike na co si mal potrebu” kopnut si” a pritom to nemalo s problemom nic spolocne , nerad ked nevies zbytocne nestracas svoj cas a venuj ho niecomu inemu alebo chodi vystuduj medicinu a oftalmologiu

fruitys
25. jún 2024

@taktotedanie na príspevok som sa rozhodol reagovať v dôsledku toho, že autorka má problém so zvýšeným vnútroočným tlakom, ktorý som mal aj ja a nebolo to také easy. Dobre, ak teda z daného popisu ide o iný problém a pravdepodobnosť, že sa jedná o niečo vážne, je nulová, uznávam. A ešte, ospravedlňujem sa, i za etiku.
@sisa_s nemám sem pliesť svoje skúsenosti so sekundárnym glaukómom pretože väčšina pacientov má glaukóm primárny... akosi mi ten argument nedáva zmysel, ale okej, vysvetlil som to už

taktotedanie
25. jún 2024

@fruitys take easy nie je to ze pletiete inu diagnozu s dalsimi dvoma diagnozami a zavadzate svojou radou autorku!

Strana
z2