Vysoký očný tlak práca za počítačom a PN
Ahojte mám dlhodobo zvýšený očný tlak,silne dioptrie. Pracujem za počítačom v agentúre hľadáme prácu ľudom do zahraničia je to veľmi stresujúca práca,ale momentálne z finačných dôvodov nemôžem dať hneď vypoved. Preto rozmýšľam nad PN ale neviem či by mi ju doktorka dala kvôli tomu ocnemu tlaku? Po 4 hodinách na pc ma oči štípu,rezu mám och červene. Myslite že by ma lekárka vedela vypísať kvôli tomu?
@fruitys presne tak ak nemas vedomost o danej problematike zdrz sa komentarov a vyuzi svoj cas lepsie.. ja mam danu problematiku nastudovanu z kazdej strany
“Milujem” takychto pacientov, ktori si myslia ze pojedli mudrost sveta lebo si precitali 3 clanky na zdravie.sk, uz len ti titul MUDr.chyba
@taktotedanie píšem na základe vlastnej skúsenosti so sekundárnym glaukómom, ktorý som mal opakovane a v dôsledku ktorého som bol aj hospitalizovaný, takže ma tu nemusíte, pani doktorka, ponižovať - ako lekárka by ste mali ovládať určité pravidlá etiky
@fruitys vidis “my o vlku a ty o koze” sekundarny glaukom/glaukom/zvyseny vnutroocny tlak vidim ze mas bordel v pojmoch a velke medzery v danej problematike!!
A potom rozdavas rady ktore s danym autorkinym problemom nema absolutne nic spolocne
Takze ak nevies nerad
@fruitys neviem kto prvy napisal taky komentar na moju adresu?! Myslim, ze mas nielen medzery v oftalmologii ale ani tebe zaklady etiky nic nehovoria, autorke bolo poradene dokonca dvoma odbornikmi v danej tematike na co si mal potrebu” kopnut si” a pritom to nemalo s problemom nic spolocne , nerad ked nevies zbytocne nestracas svoj cas a venuj ho niecomu inemu alebo chodi vystuduj medicinu a oftalmologiu
@taktotedanie na príspevok som sa rozhodol reagovať v dôsledku toho, že autorka má problém so zvýšeným vnútroočným tlakom, ktorý som mal aj ja a nebolo to také easy. Dobre, ak teda z daného popisu ide o iný problém a pravdepodobnosť, že sa jedná o niečo vážne, je nulová, uznávam. A ešte, ospravedlňujem sa, i za etiku.
@sisa_s nemám sem pliesť svoje skúsenosti so sekundárnym glaukómom pretože väčšina pacientov má glaukóm primárny... akosi mi ten argument nedáva zmysel, ale okej, vysvetlil som to už
@fruitys take easy nie je to ze pletiete inu diagnozu s dalsimi dvoma diagnozami a zavadzate svojou radou autorku!

@pictbridge závisí to od daného prípadu