Vysoky tep v kľude
Tep 120 v klude..ja uz neviem co s tym robit -.-
Aj ja som tak mávala..aj 140 ale, to už som skončila na urgente..choďte za obvodným lekárom, ten vás pravdepodobne pošle na kardiológiu..možno dostanete lieky na zníženie tepu🍀
@nelly1310 vysoky tep je v tehotenstve bezny?
ja som mávala aj 140, hrozné stavy, u mňa to znamenalo hyperfunkciu štítnej žľazy
@marticka85po ano
@dominikag1507 to som nevedela.tiez som tehotna ale tep mavam okolo 80 v klude
ano, stitnu zlazu by som dala skontrolovat
pripadne mozno aj nejaka tachykardia, keby obvodna poslala aspon an EKG
Na upravenie som užívala bisoprolol,predpísaný od obvodnej.... V tehotenstve sa mi to potom upravilo keďže osm musela vysadiť liek
Na EKG som bola vcera vsetko ok aj vysledky krvi vsetko ok, beriem lieky na vysoky tlak inak nic.
No tak ak beries lieky na tlak, treba ist k doktorovi, ktory Ti ich predpisal. Mozno nestacia uz alebo bude trrba uplne zmenit alebo nieco pridat alebo zmenit davkovanie. Ake beries?
Ake vysledky krvi su OK? Brali Ti aj TSH aspon?
@marticka85po ano o 15sa Ti zvysi minimum ked si tehu.. Do 100je norma
@nelly1310 zatial mam stale rovnaky tep ako som mavala aj pred tehotenstvom.momentalne som v 5.mesiaci.ale mozne je vsetko
@nevenka vcera som bola pri nom na kontrole tak sme zmenili z prestance 5/5 na prestance 10/5 trochu silnejsie
@unicornlady ja rovnako, pri štítnej žľaze - subakutny zápal + iné priznaky, brala som aj lieky na srdce vtedy. Bolo to hrozne!
Tak hadam pomoze 🙏
Nemá to suvis s tými liekmi na tlak?moja mama mala stále vysoky tep, ale ona je taký akčný typ stále v pohybe všetko rýchlo...relaxuj športuj...alebo úzkostná porucha?
Dávaj si magnézium b vitaminy
@belbel ja tiež zápal, rovno autoimunitný Graves-Basedov typ, že "keď sa darí"
Ja presný opak...znížená činnosť štítnej žľazy a tep 46🙈

Niesi tehotna?