Manžel chce mať svoj kľud

13. feb 2023

Spoznali sme sa keď mal 35r a ja 30r. Bola som slobodná mamina a mala 5r dcérku. Dlho si ku mne hľadal cestu, povedala som si sama sebe že chcem chlapa čo bude mať rád aj moje dieťa nie len mňa. Získal si aj moju dcérku. Venoval sa jej,hral sa s ňou,chodili sme spolu na výlety. Po roku sme skúsili spoločné bývanie. Všetko bolo super,boli sme šťastná rodinka. Keď mal manžel 40 narodil sa nám synček. Bol šťastím bez seba. No teraz má 45r a niečo sa v ňom zmenilo. Chce mať svoj kľud, nemá trpezlivosť, nemá nervy na deti. Často nám povie že nás nemá rád mňa a deti, že on by chcel svoj kľud, že už sa cíti staro a nie riešiť detské starosti. Občas naňho idú tieto stavy. Inokedy je normálny ako predtým. Neviem čo s tým, dosť zle mi to padne počúvať také reči že nás nemá rád. Neviem či to je so stúpajúcimi rokmi alebo čo sa stalo...

marca12
13. feb 2023

To su silne slova povedat,ze vas nema rad. Ty nechces klud? Ved aj tebe dobre padne chvilka oddychu a preto nevykrikujes,ze ich nemas rada. Chodi sa muz aj niekam vyburit? Ma nejake aktivity,konicky? Stretne sa obcas s kamaratmi?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
13. feb 2023

Keď bude v pohode tak sa s ním porozprávaj, ak bude mať takéto reči aj naďalej jedného dňa mu ten kľud doprajes a už ťa nikdy neuvidí.

nickpick
13. feb 2023

ma 45 a citi sa stary? pri dnesnej dlzke zivota je na vrchole fyzickych sil (ak samozrejme netrpi nejakym ochorenim), a sko si vlastne predstavuje ten svoj klud? co chce robit? lezat od rana do vecrera pri tv? nechapem ako vam moze povedat ze vas nema rad, bud ma nejaky zdravotny problem (psychiatricky), alebo je v tom mozno ina zena…treba sa uprimne porozpravat a vylozit karty na stol….

autor
13. feb 2023

@marca12 Nie nechodí nikam sa vyburit. Nemá ani koníčky aktivity, nič. On len do práce a hneď domov. Všetok voľný čas trávi s nami. On ani kamarátov nemá.
@elizabet173 Pokiaľ viem nemá žiadne ochorenie.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liljana
13. feb 2023

Unava. Kedysi bol sam, sam si riadil cas, venoval sa sam sebe. Teraz je podriadeny rodine. V 45r do prace, domov, domacnost, deti, financie su iba na nom,... A nestiha s dychom. Chodte na dovolenku, oddychujte aktivne. Ak nejde o zivot, tak to nerieste.

ivangeline
13. feb 2023

Chyba je v tom,ze nic ine okrem vas a prace nevidi. :D Treba...konicky,priatelov,cas sam pre seba..

isis234
13. feb 2023

Vo voľnom čase prechádzky v parku, kde deti môžu voľne behať, výlet do blízkeho okolia.. Držím palčeky, aby sa mu vrátila energia a boli ste šťastní

zabka79
13. feb 2023

Mozno vyhorel/depresia/ a uz nema rad ani seba...mozno si uvedomil ze do zivota mu uz nic nepride len povinnosti....

beata_k
13. feb 2023

Asi vyhorel.

autor
13. feb 2023

@liljana Domácnosť a deti sú väčšinou na mne a financie platíme všetko spolu. Nemyslím si že v tomto by bol problém.
@ivangeline Ja mu nebránim v tom žeby mal koníček alebo kamarátov, kľudne môže s nimi chodiť aj von. No nebaví ho nič. Čas sám pre seba, keď má voľný čas tak presedi to pred tv.
@isis234 Na prechádzky a výlety chodíme v rámci možností.
@zabka79 Žeby vyhorel. Občas tak zavtipkuje že on už patrí do starého železa a čaká kedy ho v truhle odvezú.

evka64
13. feb 2023

Nemoze mat muzsku menopauzu? Vtedy muzom prepina..

alexnina777
13. feb 2023

Vieš niektorí chlapi sú silní egoisti, naozaj to nechcem zovšeobecňovať..a ten tvoj je podla mňa kombinácia egoistu a lenivého človeka bez energie a chuti žiť..je smutné že si takýto človek zakladá rodinu..vobec nemusí byť chorý ani psychicky ani fyzicky,len je proste egoista,ktorý má najradšej sám seba a až teraz zistil čo to obnáša mať malé dieťa..to že nemá o nič záujem je jeho volba..je na Tebe či s takýmto človekom dokážeš žiť..

54tinka54
13. feb 2023

Tak možno ho ten stereotyp (z práce hneď domov) tak ubil, že už sa nevie tešiť zo života. Fakt by to chcelo nejaký koníček, alebo skočiť s kamarátom raz do týždňa na pivo.. možno na neho doľahla kríza stredného veku.

svetlanka111
13. feb 2023

Mam to doma tiez.podla mna depresia alebo milenka.muz ma aj nejak malo konickov ale pre zdrav.problemy jeho nie su pravidelne..inak nejavi zaujem ani o mna ani o deti.😕ak cches mozem pokecat aj v ip.tiez chce mat svoj pokoj najradsej keby sme isli byvat na severny pol.

svetlanka111
13. feb 2023

@alexnina777 tak presne tak 👍👍👍100bodov zo 100.je to tak.

amelie2017
13. feb 2023

@alexnina777 presne takeho poznam. Spravil si dieta na sklonku 50, lebo po nom velmi tuzil a potom zistil, ze to dieta stoji cas a peniaze. Ani jedno z toho nechcel obetovat. Po roku opustil partnerku aj dieta, rok ju vidal sporadicky. Ako mala rastla, braval si ju viac, ale stale len do takej miery, aby on netrpel. Ak mal program, kaslat na dieta, bolo mu jedno, ze ma 40 horucky a matka nema ako ist kupit lieky alebo potraviny. Proste napisal, ze ju uvidi v nedelu a dalej sa nestaral. On vraj potrebuje cas aj pre seba. A to robi od 8. do 16. Vikedny volne..a ma mamu casu, aby si zobral dieta na dva dni raz za 2 tyzdne.

torrente
14. feb 2023

Kto chce klud nech nemá rodinu.

autor
14. feb 2023

@svetlanka111 My keby sme išli bývať niekam na samotu hovorí. Neviem prečo no ani ľudí moc nemá rád. To som vedela o ňom, no myslela som že je len tichý typ , ale toto ma zabolelo čo povedal. Milenku nemá, ako píšem chodí len do práce a domov, stále je s nami. Mobil nemá v ruke vôbec že by s niekým si písal.

vilma7
14. feb 2023

Tak v čom to väzí, sa môžeš dozvedieť jedine od neho.
= znudeny chodí domov už z práce, možno tá ho prestala baviť, má bv práci problémy ...
= nikdy na rodinný život nebol, uvedomil si to až neskoro. Nebaví ho venovať sa deťom, nenapĺňa ho to
= nič iné doma.nevidel, len ako jeho rodičia sedia pri telke (otec), jeho mama robila všetko (ako ty) a on sa vlastne môže ns vami aj nudiť
= ako je na tom kondične? Možno s tými deťmi nevládze a tým ho to aj otravuje.

Riešenie na MK nenájdeš, lebo hi musí hľadať tvoj manžel.
Nájsť si nejaké záľuby spolu s deťmi? So synom futbal, niečo skladať, modelovať, zaujímate sa o.prirodu atď...ale ak jeho samého nič Nebaví, ťažko to dokáže ns deťmi.

Ja a manžel sme sa stali rodičmi v 40, 43. Aktur máme 47. Manžel príde z práce a už sa vrhá na deti, môj bude asi znudeny keď deti podrastu a pôjdu svojou cestou. Ináč sa im venuje pomaly každú volnu minútu, ja detto...domácnosť stíhame ako stíhame...deti sú prvoradé.

yoxinka
14. feb 2023

Môj muž má 40, tiež moc nemusí ľudí, on je fest introvert. Robí z domu. Kamošov má od strednej/vysokej asi troch. Toto mu dosť kompenzujem ja, lebo ja som schopná človeka z ulice k nám pozvať na pokec 🤣. Takže mu prúdia do života noví ľudia, ja mám cit na takých, s ktorými viem, že bude ok. Môj chlap sa deťom mega venuje. Učí sa s nimi, s najmladšou sa hrá, vyrába s nimi kadečo, majstruje so synom, bráva ich na výlety, ja nelyžujem, tak ich brával na kopce celú zimu lyžovať … on sa nezastaví. Bicykluje dosť aktívne, pláva pravidelne, sj zabehať si ide. Furt sa niečo nové učí. Počúva si kadejaké vzdelávacie podcasty. Teraz má mániu na lacné letenky, vždy zhľadúva, aby sme niekam mohli ísť 😂. Ja mám pocit, že stále niečo robí, vymýšľa. Telku sme zrušili, lebo to u nás nekukal nikto 🤷‍♀️. Keď čítam o tvojom mužovi, mám pocit, že čítam o mojom 70ročnom svokrovi, ale môj svokor mi príde akčnejší, keď tak nad tým rozmýšľam.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ujaju
14. feb 2023

Možno ho niečo trápi, možno má toho dosť, treba sa o tom porozprávať, že čo je vo veci, čo urobiť aby bolo lepšie. Ale lepšie vám všetkým nielen jemu.
Mne sa osvedčilo sa s mužom otvorene baviť, je to lepšie ako hľadať odpovede na otázky u cudzích ľudí.

tumira
15. feb 2023

pre nieco ta zmena prisla, nie je to podla mna len tak, je zaklad sa rozpravat, pytat sa, co sa deje. Klud chces mat aj ty si myslim, ste na jednej lodi, takze treba najst kompromis.