Výter na pohlavné choroby

natalia7895
20. apr 2016

poradite mi prosim?? nebola som s dcerou u gynek.bola tam sama ja som mimo-v zahranici zial. dlhsiu dobu. Robila jej vraj nejake vyter na pohl.choroby. Ma menzes len mimo cyklu ale casto jej byva zle a boli ju brucho a pod. Lenze spava iba s jednym chalanom a predtym bola panna tiez, a on tiez este s nikym inym nespal. Moze napriek tomu byt nejaka pohl.choroba alebo preco jej potom robila tie testy???

rainyafternoon
20. apr 2016

@natalia7895 Neviem k comu smeruje tvoje otazka, ved to je uplne normalne, ze ked ide na prehliadku, ze jej robia vytery - chlamydie, endometrioza, mozno ster z krcka ci nema HPV. Je to uplne normalne.
Chlamydie, HPV moze byt aj ked spava len s jednym, aj ked bola jeho prva. To s tym nesuvisi. Takze ano, su pohlavne choroby, na ktore sa robia testy-vytery, a ktore moze mat aj ked spi len s jednym a je jeho prva. Co sa tyka menzes mimo cyklu (tym myslis nepravidelny alebo krvacanie viackrat v priebehu cyklu?), bolesti brucha - to su tak vseobecne veci, ze to moze byt xy veci - od hormonalnej nerovnovahy cez cysty az po myom. Nespominas kolko ma dcera rokov, ale ak ti ide o to, ze robili stery, to je normalne....

hudecka9
20. apr 2016
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

@natalia7895 ale ved ster je uplne bezny. Prevencia je velmi dolezita. Cize by si mala byt rada, ze gyn jej urobila testy a aspon bude vediet, ci je vsetko ok alebo ci ma nejaky problem. Nestresuj sa zbytocne 🙂

dominika6
20. apr 2016

@natalia7895
výtery sú normálne,gynekolog to robí preventívne..