icon

Wobenzym - reálne skúsenosti

pauli_cka
28. mar 2018

Ahojte, mate prosím realne skusenosti s wobenzymom? Doteraz som mu neverila, lebo podla mna neexistuje takyto vseliek,ako sa to propaguje. Ale kedze som nonstop chorá (hrdlo,bolest hlavy) a skusam naozaj vselico prirodne, len nic nezabera, tak mi ho nezavisle od seba uz viac ludi odporucalo. Je brutalne drahy, nerada by som platila tolke peniaze,ak by to nezabralo :( Dakujem vam

tanika
29. mar 2018

@katrin21 áno keď brala tolko a tak dlho tak je to dosť možné pankreas si zvykol na pomoc

katrin21
29. mar 2018

@andrbeata neni to az tak drahe..ked si davas 3- 5 ks denne..uplne v pohode..10 som si nikdy nedavala..tolko lentiliek by som vobwc mala ptobkem prehltnut..
Ale zas ktore vyzivove doplnky su lacne?

Mne kamoska pisala, ked som riesila napr. Dcerin zapal pluc z mykopalziem a chlamydii, ze jej otec, patolog, mi odkazuje nasadit k ATB urcite wobenzim.../ ti vedia top infosky, su to naj doktori..patologia nie je len o pitvani../
Neskor som sa o yo zaujimala z uz aj viem preco mal pravdu. Funguje ako odmaskovac bunky napadnutej mykoplazmou, boreliou a pod. Su to vnutrobunkove " parazity"..schovavaju sa v nich a atb su preto casto neucinne..ludia ich beru cele mesiace a tie pliagy sa drzia. ROVNAKO funguje aj NAC , alebo Serrapeptaza.tiez enzymy.
Takze aj na toto je wobač dobry..okrem pooperacnych a inych stavov

vyvka
29. mar 2018

Baby mam wobenzym na predaj keby ste mali
Zaujem
Napiste ...

katrin21
29. mar 2018

3-5ks naraz..nie denne..preklepla som sa v tom prispevku😂

kiks_1
29. mar 2018

Farmaceutický ťah, nieč viac, nič menej. Toto mi presne povedala bývalá spolužiačka, teraz farmaceutička, keď som ho chcela kúpiť.
Poniektorí lekári ho odporúčajú a to preto, lebo sú zato dobre zaplatení, známi lekár povie pravdu.
Farmaceuti už dávno prišli nato, že ľudia uveria hocičomu, čo sa pekne podá a príkladom je aj Wobenzym. Má dobrú reklamu.

martinkanr74
29. mar 2018

@janci05 o mumiu som sa zial dozvedela, az ked som mala odopruceny a kupeneny wobenzin.Dufam ze podobne urazy uz viac nebudem riesit,no ak by predsa len,tak urcite skor siahnem po mumiu nez po wobenzine🙂

alobalka
29. mar 2018

Inak dĺžka liečby wobenzymom sa udáva väčšinou v týždňoch, jedine pri reumatoidnej artritide hovoria o užívaní 5-6 mesiacov. ..

katrin21
29. mar 2018

@martinkanr74 nesuhlasim...ten kamoskin otec nic nemal z toho ci sinja dam alebo nedam nejaky wobenzym..a aj tak oporucal...lebo vie preco

vysost
30. mar 2018

@vyvka Akurat som sa po nom obzerala...

vysost
30. mar 2018

@vyvka 😊

annouchka
30. mar 2018

Moja sestra mala z neho halucinácie a nevedela sa ani postaviť poriadne. Koľko ho užívala neviem len povedala že nikdy viac... Skončil v koši

vyvka
30. mar 2018

@vysost napisem ti spravu

vysost
30. mar 2018

@vyvka dobre....

vysost
31. mar 2018

@kvetinka75 Ahoj Kvetinka, zvazujes aj, ze ho predas?

viskupovaandrea
31. mar 2018

Moja mama ho brala a bere. Dostala rakovinu krcka maternice 😑

evulka23
31. mar 2018

Ja som mala strasne rozhadzany organizmus a problem so zubom, zubarka ho nevedela vyliecit, dostala som zapal zubneho lozka, sucasne chora, brala som 4 antibiotika za 3 tyzdne, nakoniec som dostala chlamydie na priedusky a zub musela vytrhnut, 2 dni nechcela rana prestat ani krvacat, otvorena rana, sialene bolesti, odporucila wobenzym, hned som ho nasadila a na druhy den prestalo krvacat, rana sa krasne zacala stahovat, liecit a lekarka bola prekvapena ako to pekne zabralo. No a co sa tyka imunity, tak som uz potom nemala ziadne problemy. Takze mne po takomto mesiaci dost pomohol.

kvetinka75
31. mar 2018

@vysost mala by si záujem, asi by som ho predala, veď na čo mi bude, škoda ho vyhodiť, je ešte v záruke,

vysost
31. mar 2018

@kvetinka75 mozeme sa dohodnut

vyvka
2. apr 2018

baby mam 170 tablet wobenzymu .. zijem v zahranici na odporucanie lekara som
Ich zakupila
No nebrala som ich ...
Ak by ste mali zaujem napiste na cene sa mozme dohodnut

veronnica080
5. apr 2018

@annouchka To je zaujímavé, nemohla to mať aj z niečoho iného? Podľa mojej skúsenosti enzýmy sú pre telo fajn a prospievajú. Ja užívam wobenzym niečo cez dva roky a ja som rada, že som si ho vôbec nasadila, že som dala na odporúčanie aj kamošky, ktorá s ním má skúseností a aj mojej lekárky 🙂 Začalo to najskôr chrípkou, potom neutichajúca nádcha, zápaly močových ciest a takto dookola, ale už našťastie som z toho vonku

sticker
vyvka
5. apr 2018

Pomaha wobenzym .. aj ak sa snazime o babo ??
Cii??

lunkaa
7. apr 2018

Ja som ho uzivala koli gynekologickym zapalom. Mne osobne velmi pomohol, aj ked zapal som dostala po roku ako som ho douzivala,dostala som sa z toho velmi rychlo ale co je hlavne uz sa mi to neopakovalo ako pred tym. Ja urcite odporucam. A pomohol mi aj celkovo na imunitu, pretoze 2x do roka som mavala zapal priedusiek. A teraz mi to iba doslo, ze som s prieduskami odvtedy nic nemala.

veronnica080
15. máj 2018

@vyvka No tie tabletky nemajú moc vplyv na snaženie sa o bábätko. Skôr je potrebné, aby si mala dobrú imunitu a tu si vybuduješ vďaka tomu, že ich budeš užívať. Ak sa teda snažíte o bábätko, možno by bolo fajn ich začať užívať. Ako dlho sa už snažíte?
@lunkaa Nemala si ich vysadiť, enzýmy je dobré užívať dlhodobo a nie ich dať hneď nabok ako sa ti polepší. Veľa ľudí to tak praktizuje ale nie je to dobré! To preto sa ti zápal vrátil ☹

danalop
16. máj 2018

Taktiež súhlasím s tým, že vôbec tie tabletky nemajú vplyv na veľkosť dieťatka. Užívala som ich dlho a dieťatko sa mi narodilo s normálnymi mierami. Ninka nebola ani príliš malinká, an moc veliká. Taká akurátna 🙂 😉

veronnica080
18. máj 2018

@danalop A prečo by mali mať vplyv na veľkosť dieťaťa ktoré nosíš v brušku? To si niekde čítala, či z kade to máš? Je to riadny blud!

lolalita
18. máj 2018

Ja som tento liek netolerovala. Bolo mi po nom príšerne zle, nizky tlak, boleti brucha... Nikdy mi zo ziadneho lieku tak spatne nebolo. Pisala som na ich stranku, odporucili znizit davku, no zle mi bolo stale. Lekar mi ho zakazal brat. Moja mamina ho uzivala po operacii a vsetci lekari ju chvalili, ako sa rychlo hoji, ze fantasticky rozcvicila operovanu ruku, ze to muselo pocas hojenia boliet a ona tvrdi, ze nie. Ona odporuca.

veronnica080
18. máj 2018

@lolalita Hm, to som nevedela, že niektoré organizmy majú problém s tolerovaním tohto lieku. Ale tak môže byť, že si na niečo alergická a preto si mala takéto problémy. Aspoň, že tvojej mamke pomohli 🙂 😉

lyrra
18. máj 2018

Ja som ho užívala po úraze kolena a následne po operácii a nemal žiadny efekt - žiadne urýchlenie hojenia, rýchlejšia rekonvalescencia, zabránenie komplikáciám a pritom som ho brala vo vysokých poúrazových a pooperačných dávkach. Všeobecná lekárka mi ho odporúčala, odborní lekári - traumatológovia a ortopédi sa na tom len bavili.

danalop
21. máj 2018

@veronnica080 Ale to mi jedna kamarátka povedala a aj som jej hovorila, že to je blbosť ale vidíš, napokon som jej uverila a asi som spravila chybu ☹ Už asi nebudem nikomu veriť a budem si stáť za svojím! 🙂