icon

Wobenzym - reálne skúsenosti

pauli_cka
28. mar 2018

Ahojte, mate prosím realne skusenosti s wobenzymom? Doteraz som mu neverila, lebo podla mna neexistuje takyto vseliek,ako sa to propaguje. Ale kedze som nonstop chorá (hrdlo,bolest hlavy) a skusam naozaj vselico prirodne, len nic nezabera, tak mi ho nezavisle od seba uz viac ludi odporucalo. Je brutalne drahy, nerada by som platila tolke peniaze,ak by to nezabralo :( Dakujem vam

veronnica080
22. máj 2018

@danalop Bude lepšie, keď nebudeš veriť na takéto blbosti lebo to ti riadnu somarinu natlačila do hlavy. Vôbec tieto tabletky nemajú vplyv na bábätko. Majú vplyv jedine tak na bezproblémový chod organizmu človeka, či už na podporu imunity alebo pri hojení nejakého úrazu a iných zdravotných problémov!

amarilka26
22. máj 2018

ja som ho uzivala den po operacii myomu (operacia bola robena rezom na bruchu, nie laparoskopicky) bolo to v July 2016 a musim povedat ze sa mi rychlo vsetko zahojilo a od vtedy som doteraz nebola chora. A to boli teraz cez zimu vsetky kolegynky v kancelarii po 2 tyzdne doma s tazkou chripkou🙂 takze za mna odporucam 🙂 teraz v lete ma caka cisarsky rez, takze wobenzym je uz nachystany.

veronnica080
22. máj 2018

@amarilka26 Držím ti palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂 😉 Ale pokiaľ ho už máš nachystaný, tak sa nie je čoho obávať 🙂

amarilka26
22. máj 2018

@veronnica080 dakujem krasne 🙂 inak sestra rodila pred dvomi tyzdnami - normalny porod, ale odporucili jej uzivat wobenzym, lebo mala zrastenu placentu s maternicou, takze urcite za mna super vecicka 🙂

janinque
22. máj 2018

Uzivala som ho tiez po operacii, nemal ziadne vysledky. Kupovala som vtedy to najvacsie balenie, stalo ma to asi 80EUR, ale boli to vyhodene peniaze.

zuzana643
22. máj 2018

@pauli_cka Keď som ležala na gynekologii v Trstenej, tak jedna spolupacientka sa na to pýtala doktorky, a povedala jej, že je to riadna sprostosť, tak to povedala doslova.

veronnica080
22. máj 2018

@amarilka26 Tak budete mať približne rovnako staré detičky, budú sa môcť aspoň spolu hrávať, to je super 😉 🙂 Dobre jej poradili, to jej isto pomôže 🙂 Držte sa obidve 😉

amarilka26
22. máj 2018

@veronnica080 vdaka 🙂

samanta44
22. máj 2018

@pauli_cka aj ja som bola stále chorá stále mi bola zima .jedna mi poradila wobenzyn a naozaj som od vtedy nebola chorá a to bolo ale silné chrípkové obdobie a ja som bola len ani týždeň nachladnuta a nič viac .brala som 3krat3 tabletky denne a to nie celé balenie len 500 tabliet

zuzana643
22. máj 2018

@pauli_cka tiež sa mi nezdalo, že je to taký všeliek, a táto doktorka mi to iba potvrdila

ice8
Odpoveď bola odstránená
veronnica080
24. máj 2018

@ice8 Vieš, ale nie každý si môže dovoliť isť zobrať tabletky do USA. Za prvé sú letenky veľmi drahé a za druhé si myslím, že ani z tade tabletky nemôžeš len tak dovážať! Takže nie je o čom! A pokiaľ ľudom tieto tabletky pomáhajú, tak si za ne aj zaplatia.

danalop
25. máj 2018

@veronnica080 Už to tak aj budem robiť, že nebudem všetkému veriť kto mi čo povie! Lebo potom mám takéto mylné informácie a vyzerám blbo pred ostatnými:-/☹ Ďakujem ti, že si mi to vysvetlila ako to ozaj je😉🙂

maminecka266
30. máj 2018

@zuzana643 povedala by som, ze je to vec nazoru a aj skusenosti, ja som enzymy uzivala pri problemoch, uzivam ich aj teraz preventivne a ja som nemala problem, prave naopak, mne pomohli prekonat mnohe zdravotne problemy 🙂

veronnica080
11. jún 2018

@danalop Nemáš začo, rado sa stalo 😉 A všimla si si, že je už aj nové 300tbl balenie? Dnes som si to všimla na ich FB stránke, že budú vyrábať tzv. dovolenkové balenie 🙂

junova
28. jún 2018

Dievčatá, ak by niektorá mala záujem o wobenzym 200 ks v originálnom balení kúpené tento týždeň. Užila som 6 tabliet. Po operácii som zobrala 200 ks a citim sa fajn, tak toto predám za dobrú cenu.

maminecka266
29. jún 2018

@junova mozem ti poradit? Ja som tiez zacala uzivat tieto enzymy, ked som mala problemy, teraz sa citim uz dobre, uz som fit, ale vysadit ich podla mna hned pri zlepseni nie je najlepsi napad, na tvojom mieste by som ich vyuzivala, aby aj imunita sa ti posilnila aby ten organizmus nedostal nejako velmi zabrat 🙂 Aspon taky je moj nazor 🙂

hejterka
Autor odpoveď zmazal
alexandrahaspi
27. nov 2018

@hejterka mate este napredaj wobenzym?
Alebo niekto z tejto diskusie? Vdaka

hejterka
28. nov 2018
ester177
29. jan 2019

ma niekto na predaj wobenzym 800 tabliet?

orchidea978
25. feb 2019

@ester177 ahoj Ester, mam 200, ak by si chcela. Cisto nove.

ester177
26. feb 2019

@orchidea978 no ja zvazujem kupu tych 800, aj to mi pride drahe na to, ze.je to take mnozstvo. A za kolko by si ich predala?

orchidea978
26. feb 2019

@ester177 Hej, to je pravda, ak ich ces brat tak vela, tak sa ti to asi lepsie oplati. Za 25

akva12
10. apr 2019

Ahojte, ak by ste mali niekto zaujem, mam na predaj zvysnych 656 tabliet z 800 tabl. balenia. Za 69

agimami
1. mar 2020

Mne wobenzym vyliecil zápaly mechura a mykozy, ktore sa mi opakovali kazdy cyklus pred menzesom rok a pol vkuse...dal mi doporiadku imunitu a dokonca upravil vysledky z onkocytologie na negativne z ascusu... Takze za mna je to super vec urcite nie len placebo a stoji to za tie prachy

maria7533
22. jún 2020
Používateľ maria7533 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maria7533.

Wobenzym - https://iherb.co/jsF2nVYm Pomohlo mi to.

megan777
9. okt 2021

@agimami ake dávkovanie ste brala ja ich teraz zacinam brat

gabrielamodrykonik
Autor odpoveď zmazal
lucinkaboz
1. mar 2023

@fkata noci žalúdok a čím , veď sú to enzymy