Wobenzym - reálne skúsenosti
Ahojte, mate prosím realne skusenosti s wobenzymom? Doteraz som mu neverila, lebo podla mna neexistuje takyto vseliek,ako sa to propaguje. Ale kedze som nonstop chorá (hrdlo,bolest hlavy) a skusam naozaj vselico prirodne, len nic nezabera, tak mi ho nezavisle od seba uz viac ludi odporucalo. Je brutalne drahy, nerada by som platila tolke peniaze,ak by to nezabralo :( Dakujem vam
@alobalka mne zmizla cysta bez akýchkoľvek liekov , tak na to by som sa moc nemotala ,že to zmizlo kvôli užívaniu wobenzymu
Ahoj ja som ich brala a cítila sa lepšie nebola chorá ale cysty na prsníku nezmizli vôbec .
@megan777 no to podľa mňa je placebo len
@zdenaalexik a tebe ako zmizla mne robili aj punkciu
Brala som ho po zápale pľúc, asi v niečom pomohol, lebo som brala ATB len 7 dni dokopy (kvôli crevnym problémom som nemohla dlhšie) a o mesiac na CT už boli pľúca v poriadku. Samozrejme, nie je to všeliek a ani nejaká zázračná pilulka, plus dosť drahá 😒.
Ak by mal niekto zaujem o Wobenzym, predam 180 ks, vyuzila som 1 blister. Exspiračná lehota do 06/2025.
@zdenaalexik ja mam s nim iba vyborne skusenosti, po operaciach , po trhani zuba, ziadne opuchy , minimalne...zapal lakta, vyliecil, je to enzymoterapia a ta je velmi potrebna v case aj nezapalu
@gabikasv321 dobty den, za aku sumu?
@lucinkaboz dobry den, cena dohodou, ak mate záujem, napiste mi tu správu kludne

Ak by mal niekto záujem predávam cca. 400ks, ktoré mi ostali z veľkého 800ks balenia.