icon

Z vytrhnutého zubu múdrosti mi vyteká hnis a mám bolesti

enigma415
29. dec 2013

Cawte mamulky...
Som 2 dni po vytrhnuti 8-cky vlavo hore... Citim ze mi odtial vyteka hnis rana ma ukrutne boli som 2 dni nonstop na liekoch... Poradte nejaky domaci recept neda sa to uz vydrzat... ☹

Strana
z2
aaliyah
15. sep 2016

@dorottka presne ako píšeš,presne to napodobne pocitujem...reže ma ta ostra kosť do jazyku ale tak že od bolesti si ho už ani necítim,a z toho ako keby som mala na tej strane zahnisanu mandlu,takže ked prehltam,tak ma to bolí 😔 JA si davam od bolesti FLECTOR...a mam to aj opuchnute ako je ta kosť,tiež si to mala navrete?ak som to spravne pochopila,tak ta kosť sa ako keby vratila na svoje miesto a nebude vytrčat do dasna a rezať??

dorottka
15. sep 2016

@aaliyah ne ne, ja som to mala toez opuchnute a ta kost sa ne ze vrati na miesto, ale sa prirodzene obrusi, proste uz v nej nie je zub, tak sa sama vyhladi... Lebo prave to, ze ta ten jazyk boli, to je prave tym, ze vlastne obrusuje tym dotykom kost pod dasnom... Je to blby proces a nestava sa kazdemu, ale ked hej, treba to proste vydrzat :-/. Ak by to bolo fakt neznesitelne, skoc za chirurgom, urobi to raz dva 🙂 niet sa coho bat ani tak, ani tak 🙂

aaliyah
16. sep 2016

@dorottka prave som mu volala,tak idem za ním...drž mi palce,velmi sa bojím čo mi bude robiť ☹

adka654
8. aug 2020

Ahojte žienky 🙂 Idem si k vám po radu... Pred vyše mesiacom som bola u zubára vytrhol mi zub nemala som žiadne ťažkosti stým rána sa mi pekne zahojila ale spravila sa mi tam hrčka čomu nerozumiem vôbec čo by to mohlo byť či by som stým mala ísť naspäť k zubárovi len sa bojím...

Strana
z2