Zahlienené pľúca

bonynr
6. jan 2017

Ahoj kočky, nepýtam sa teraz na dieťatká, ale zaujímalo by ma, čo vy používate okrem antibiotík na zahlienené plúca, keď ste choré? Momentálne som v takom stave, že ani tie lieky mi nepomáhajú a to už mám tretie.

ikonica
6. jan 2017

skus NAC... u nas napriklad ACC long.... ak kupujes aj zo zahranicia, odporucam iherb... tam to zozenies v pohode a za menej penazi... maju to tusim aj niektore slovenske stranky... rozpusta hlieny v ktorych sa drzia bakterie a pomaha hlieny skvapalnit a dostat von z tela...

bonynr
autor
6. jan 2017

@ikonica ďakujem ti krásne 🙂 vyskušam

3009
7. jan 2017

@bonynr ja mám dlhodobo problém s prieduškami a mne najlepšie pomáha kombinácia Pleumolysin + inhalácia Vincentky inhalátorom. Dobré je si striekať aj Ventolin. Krásne sa hlieny uvoľnia a vykašliavajú.

bonynr
autor
7. jan 2017

@3009 ďakujem..vincentka sa da dostať aj v inhalatori? to som nevedela

3009
7. jan 2017

@bonynr myslela som inhalátor a doň dať Vincentku. Ak nemáš inhalátor, tak sa dá Vincentka inhalovať aj tak, že si ju ohreješ a inhaluješ teplé výpary, ale najlepšie je ak by si mala inhalátor a tam sa dá Vincentka trochu vlažná a on ti urobí takú hmlovinu, ktorú vdychuješ. Tie slané čiastočky sa ti dostávajú priamo do plúc a uvoľňujú hlieny.

sacli
7. jan 2017

Už spomínané ACC, alebo solmucol https://www.lekarenliecba.sk/liecba-kasla/kasel... je to presne to isé, akurát acc sú šumivé tablety. solmucol je pomarančový prášok. Mne osobne chutí viac 🙂

bonynr
autor
7. jan 2017

@sacli solmucol tiež uživam ale prašok do vody 🙂