Zaľahnuté v uchu
Dobre ráno baby prosím vas dnes je tretí deň čo mám v uchu zalahnute v nedeľu všetko ráno a poobede bolo dobré a na večer som mala zalahnute.Cez deň počujem na to neni zas také že nepočujem naň vobec ale večer keď idem spať je to trochu dobre a ráno keď stanem tak hrôza potom zas cez deň lepšie a z večera do rána tak hrôza poraďte prosím koľko dní to trvalo vám a čo ste spravili bolesti hlavy ani horúčku a ani bolesti ucha nemám.len trošku nádchu
@vierka0000 no na vysetrenie na ORL, co ine?
@vierka0000 ušný sprej si kup v lekarni a povyplachuj ucho.
a krvny tlak mas v poriadku?
toto buď teda za A je klasika z nádchy a potom to postupne po prechladnutí odozneje a ak nie, ja použivam peroxid vodika do ucha nakvapkať pýtaj v lekárni takéto kvapky ak by tam bol maz.Alebo mám takú domácu medicinku čo mi vždy pomôže ale nepoužívam často jeden vrchnáčik octu a jeden domácej palenky alebo alkoholu, zmiešam a nakvapkám do ucha pekne to pouvolňuje raz za čas a prečistí ucho.Ale postupne do pár dní to uvolní, nie hneď čakať zázraky.Ale tak mne zalahne ucho raz za pár rokov a keď už ani toto nie, tak ušný ale tam som našťastie ešte nikdy nebola lebo vždy mi pomohlo toto čo spomínam

Dcérka mala v lete pocit zaľahnutého ucha na pravej strane. Mysleli sme si, že jej treba znovu vyčistiť uši. Lebo raz za nejakú dobu na to chodievame. Žiaľ...a bol z toho zápal prínosovej dutiny na tej pravej strane. Potvrdený röntgenom...Tiež mala trochu nádchu a zachrípnutie. Dostala antibiotiká a pri kontrole za mesiac už bolo našťastie dobre.