Zaľahnuté v uchu

miirkka1
3. jan 2023

Prosím Vás kto ma skúsenosti so zalahnutym uchom?Mam to už tretí týždeň.Prvy týždeň som nebola vôbec chorá,keď mi zalahlo a potom som ochorela a stále mam nádchu a aj to zalahnute ucho.Beriem sinupret,bola som aj u krcneho. Nemám žiaden zapal ,akurát mam zlý tlak v uchu.

Pred 2rokmi som sa ráno zobudila a nepočula som,bolo mi na vracanie,vtedy mi dali nejaké lieky a prešlo mi to.Dovod mi nenasli.Niekedy mi tam potom za tie dva roky akoby luplo,keď napr.deti skrikli alebo tanier o tanier ,keď sa položil.Aj potom som bola u krcneho a nič nenašiel.

Pred 4tyzdnami som mala na tej strane za uchom kliesta, neviem,či s tým to môže mať suvis,že mám teraz takýto problém.Dcerka mala pred 2mesiacmi kliesta v hlavičke a mala kliestovu encefalitidu,no ona vtedy mala horucky jeden týždeň a horucky po týždni zase,porucha chodenia.V mieste pichu nemám žiadne zmeny.

Ma niekto skúsenosti s podobným problémom ako ja.

Dakujem

janinah
3. jan 2023

ORL dr.dal akú liečbu?

luccija
3. jan 2023

@miirkka1 ja to mám často prinosove dutiny, ucho...dobre je používať kanvičku, dutiny v teple, kvapky do nosa a postupne to prejde.Vytery Ti vyšli asi čisté nie?

miirkka1
autor
3. jan 2023

@janinah on mi dal , Sinupret,ten sprej Sterimar a niečo na alergicke prejavy.Ale ja nemám alergiu.A v uchu mi zalahlo už pred chorobou.
@luccija Stery mi nerobil žiadne.Aj ty to mávaš takto dlhšie,aj bez choroby?To ze mi lupne v tom uchu už asi 2roky po tom usnom infarkte

miirkka1
autor
3. jan 2023

@luccija a najmä to,že pred 2rokmi rokmi som mala niečo ako ušný infarkt a neviem preco