icon

Zaľahnuté v uchu, nádcha a silný kašeľ

amamicka
26. jan 2018

Prosím Vás, mali ste niekto taký problém?
Začalo sa to jedným uchom a teraz aj druhé...
K doktorky sa zberám až po víkende, no možno skončím aj na pohotovosti...
Dakujem za každé radu.

janinah
26. jan 2018

poriadne fúkať nos a poctivo kvapkať kvapky do nosa,proti kašľu niečo z lekárne,na pohotobvosti ti povedia to isté....horúčka je?

bubchen86
26. jan 2018

Ahoj ja mám teraz presne to isté čo opisujes ,bola som aj u dr,ale keďže som tehu nič neberiem ,len sirup na kašeľ na prírodnej báze , večer si natieram vaporub na hruď ,to mi v celku pomáha a inak len cajiky , kvapky do nosa,oddych ,keď chytím záchvat kašľa tak rýchlo nejaký cukrík mentolovy 😖 Už to len pretrpieť 😑

sissy27
26. jan 2018

@amamicka pravdepodobne sinusitída, ucho a nos spolu úzko súvisia, kašeľ je zrejme zo zatekajúcich soplov. Niečo protizápalové - paracetamol, ibuprofen, výborný je modafen tabletky. Niečo na uvoľnenie hlienov, mucosolvan, solmucol. Na noc môžeš aj niečo na alergiu, stiahne opuch sliznice. A v pondelok ráno k lekárovi.

jankas18
27. jan 2018

Ja Vám môžem poradiť sirup na kašeľ je ich v lekárni veľa a k tomu mám osvedčený Preventan Aku cmuľať. Dr.mi povedal že podporí imunitu na sliznici.

amamicka
autor
28. jan 2018

@janinah nie, horucku nemam. No, dakujem na odpovedi všetkym... ja zajtra idem k lekarovy.. toto sa uz neda vydrzat, pridala sa aj bolest pri kasli.... mozno som aj dlho cakala. Dakujem za rady.

tatiana1980
28. jan 2018

Chod k lekarovi mne takto praskol usny bubienok ☹

amamicka
autor
29. jan 2018

@tatiana1980 to mi je luto.. :( no, už sa liečim...

tatiana1980
29. jan 2018

A pohoda... hlucha niesom 🙂