icon

Zaľahnutie v uchu po chorobe

25. mar 2025

Dobrý večer. Ísť so zalahnutím v uchu na orl ? Bola som chorá, užívala som ATB no už ako choroba končila tak mi zalahlo v uchu. Od vtedy prešlo 6 dní a ja už som úplne zdravá no zalahnutie nie a nie prejsť. Dávala som si burow kvapky a aj ušnú sviečku skúsila. Neviem ci je to niečo s čím treba hneď na orl tak ma zaujíma váš názor. Ďakujem

vanilkovazmrzka
25. mar 2025

No ja by som urcite isla…

siska53
25. mar 2025

Chod! Nech ti da lekarka vymenny listok. Aj ja som bola! Najskor mi preplachli ucho, lebo maz mi upchal a o dva dni zvnutra tlak na usi. Tak smer orl opat a to hlieny. Tak pokracujem v liecbe.. som chora uz niekolko tyzdnov.

zuzika87
25. mar 2025

Išla by som v októbri mi takto po chorobe zalahlo nešla som veď reku prejde,trápila som sa tým potom 3 týždne nakoľko s toho vznikol zápal zvukovodu,teraz sa mi to vrátilo vo februári opäť mi zalahlo a baktéria v uchu,ktorá postupne prešla na dutiny a dolné dýchacie cesty dnes som sa po mesiaci vrátila do prace,po tejto skúsenosti pozor na uši a hneď ako zalahne smer ORL lebo tie bolestivé vyšetrenia ,nervy že nepočujem atď mi už zato nikdy stat nebudú

katesocka
25. mar 2025

Choď na ORL určite, plus si začni kvapkať kvapky do nosa (nie sprej). Keď si budeš kvapkať do tej nosnej dierky, na ktorej strane máš ucho zaľahnuté, nakloň trochu hlavu na tú stranu, akoby ti tým smerom mali stiect kvapky. Ja mám dlhodobo problém, že mi pri prechladnutí zalahne v uchu, odvtedy používam len kvapky do nosa.

gedzel
5. nov 2025
@katesocka

Choď na ORL určite, plus si začni kvapkať kvapky do nosa (nie sprej). Keď si budeš kvapkať do tej nosnej dierky, na ktorej strane máš ucho zaľahnuté, nakloň trochu hlavu na tú stranu, akoby ti tým smerom mali stiect kvapky. Ja mám dlhodobo problém, že mi pri prechladnutí zalahne v uchu, odvtedy používam len kvapky do nosa.

@katesocka aké kvapky máte na mysli?

katesocka
5. nov 2025
@gedzel

@katesocka aké kvapky máte na mysli?

@gedzel klasický Nasivin do nosa používam