Zápal kĺbu na nohe - DNA
Dobrý deň chcela by som sa spýtať ci mate niekto skúsenosť a co vám pomohlo(nejake obklady,bylinky)...akurát sme vo fáze dosť silného zapalu a momentálne bez liekov ...ďakujem
@taktotedanie ocino podstupuje chemoterapiu momentálne čaká na vyjadrenie reumatologičky,či mu môže niečo dať...
@ivanalik pri chemoterapii je nevhodne kombinovat bylinky a vyzivove doplnky a vsetko musite kontultovat akekolkvek ine lieky a vlastne vsetko s onkologom
Moze dojst k nevhodnej reakcii vzhladom k tomu, ze podstupuje chemoterapiu a stav sa mu moze este zhorsit, co predpokladam nechcete..
Je to velmi nebezpecne a nevhodne takto to riesit cez internet v jeho stave
@taktotedanie ale ja píšem o nejakých obkladoch (aj v tom môže byt problem?)vnutorne neuziva nič...dokiaľ sa reumatologicka nevyjadrí...
@ivanalik silny zapal vam bylinky nevyliecia ale ako placebo efekt preco nie 🤷🏻♀️ na niekoho to mozno plati.. lopuchove ci nahriate kapustne listy ci medove obklady a pod, podla mna vsak bez vyraznejsieho efektu.. potrebujete co najskor vyjadrenie lekara aby sa zacala liecba bohuzial
Tam nizkopurinovu dietu by som asi ani neodporucala pokial to nemate odkonzultovane s onkologom 🤷🏻♀️
Neviem ti poradiť, ale mne počas chemoterapie dávali Milurit 300 mg na zabránenie toho, že dostanem dnu. Preto ti to píšem, že ak má tvoj tatino dnu a dostáva chemo, tak tá mu to asi zhoršuje. Ber to ako info.
@taktotedanie ďakujem vam
@aurelia2000 a to vám prosím dávali na onko ci reumatolog?ďakujem...pre istotu mu poviem nech to znovu spomenie onkologičke(aj keď o tom podľa mňa musí vediet)..
@ivanalik onkológ mi to nariadil užívať hneď s chemoterapiou. Až po ukončení liečby som prestala jesť aj tieto tabletky. Lenže každý máme inú chemo. No mne napr. pri 1. chemo zabudli dať injekciu na tvorbu krviniek a potom sa čudovali, kde su krvinky? Potom už nezabudli. Stále sa treba pýtať a zisťovať, bohužiaľ.
@aurelia2000 ďakujem poviem.ocinovi nech sa na to opýta na onkológii...ďakujem

@ivanalik dost silny zapal vam bylinky nevyliecia